- Konu Sahibi Konu Sahibi
knk basit bir oyun %100 şart deil o zaman abdulah abin çıkardıhı pcler darboğazlı. oluyoDarboğaz oluyor işte ekran kartının %100 kullanılması lazım
knk basit bir oyun %100 şart deil o zaman abdulah abin çıkardıhı pcler darboğazlı. oluyoDarboğaz oluyor işte ekran kartının %100 kullanılması lazım
Gt 730 yüksek seviye bi kart değil ki rahat beslenmesi lazım.knk basit bir oyun %100 şart deil o zaman abdulah abin çıkardıhı pcler darboğazlı. oluyo
ztn besliyo nete baktım %2 3 darboğaz var 1080p ram den korkuyomGt 730 yüksek seviye bi kart değil ki rahat beslenmesi lazım.
Lütfen mesaj yazarken tekrar okuyup öyle atın çok yanlış yapıyorsunuz hem korkuyom değil korkuyoRum okurken korkuyom diye okunurztn besliyo nete baktım %2 3 darboğaz var 1080p ram den korkuyom
Nasıl netten baktın bottleneck sitesinden mi?ztn besliyo nete baktım %2 3 darboğaz var 1080p ram den korkuyom
evtNasıl netten baktın bottleneck sitesinden mi?
knk kusura bakma sende haklısın ama biraz anneden böyleyim ağız türüm anne tarafıda bide hafif uykum var ondan yanlış yazıyorumLütfen mesaj yazarken tekrar okuyup öyle atın çok yanlış yapıyorsunuz hem korkuyom değil korkuyoRum okurken korkuyom diye okunur
Tmm hocam kabul edilebilirevt
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk kusura bakma sende haklısın ama biraz anneden böyleyim ağız türüm anne tarafıda bide hafif uykum var ondan yanlış yazıyorum
Sanırım 480p deEskiden o bilgisayarla nasıl 150 alıyordunuz ya? O bilgisayarla 1.6’da 100 fps alamazsınız.
Abartmayın.Eskiden o bilgisayarla nasıl 150 alıyordunuz ya? O bilgisayarla 1.6’da 100 fps alamazsınız.
Alamaz, 0 abartı.Abartmayın.
Hd6570. Pubg Liteda 150 fps ala bilicek. bir Kartt arkm bir ayar yaptı i5 3. hd65702gb ile gta 5 70fps alıyo
yo 1080pSanırım 480p de
gt730 ben istemedim Eski Kartım Yandı Yanmasa Ama Bilseydim Gtx650ti Yada amd Kart. AlırdımNormal çünkü GT 730 oyun performansı olarak çöp.
HD 6570 daha iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abartmayın.