Neler Yeni

Ram yükseltmesi garantiyi bozar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Dogan Akar
Cihaz:Lenovo İdeapad gaming 3 82K200JYTX

Lenovo kendi forum sitesinde diğer parçalara zarar gelmezse garanti bozulmaz diyor ama yine de tereddütte kaldım. Zarar vermeden nasıl kasayı açabilirim?

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Hayır, RAM yükseltmesi, bilgisayarın diğer bölümlerini ihlal etmeden, doğru yapılması şartıyla garantiyi geçersiz kılmaz.

Lenovo'nun kendi forum sitesinde admin böyle yazmış.
Lenovo'u arayıp sormak bu kadar zor değil, her firmanın farklı kuralı var şu an boşa vakit harcıyorsunuz. RAM yükseltmesi ise yapması aşırı basit bir şey videosunu izleyerek yaparsınız.

Can...

80+ Platinum
Cihaz:Lenovo İdeapad gaming 3 82K200JYTX

Lenovo kendi forum sitesinde diğer parçalara zarar gelmezse garanti bozulmaz diyor ama yine de tereddütte kaldım. Zarar vermeden nasıl kasayı açabilirim?
Genelde kalıyor ama ben göze alarak ram ekledim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Dogan Akar
If this seal is broken, warranty is void ya da Warranty is void if this seal is broken gibisinden bir yazı
Öyle bir yazı cihazda görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lenovo'u arayıp sormak bu kadar zor değil, her firmanın farklı kuralı var şu an boşa vakit harcıyorsunuz. RAM yükseltmesi ise yapması aşırı basit bir şey videosunu izleyerek yaparsınız.
Şuan şehir dışında olduğum için bol bol vaktim var :D. Ram yükseltmesi yapmayı biliyorum ama yaptığım cihazlar eski ve garantisi yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,495
Üyeler
168,307
Son üye
halilc
Top Bottom