Neler Yeni

Ram'den dolayı görüntü no signal olur mu?

1 hafta-10 gün aralıklarla olan bir sorunum vardı.Görüntüde donma ve ardından no signal.Klavye-mouse ışığında sönme,reset atmadan görüntü alamama.Bunların sorumlusu ekran kartı çıktı ve servis tarafından tamiri gerçekleştirildi,fakat bu sorunlar sisteme kit halinde CMK16GX4M2E3200C16 ram eklemesinden sonra oldu.Böyle bir soruna ne kadar olasılıkla yol açar?Genelde ram sorunları için 15-20 gün fazla bir süre ama,kafamı kurcalıyor ne zamandır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Uğur
Ram ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Ekran kartına muhtemelen reballing yapmış olabilirler ne kadar iyi yaptılar orası tartışılır. Bir arkadaşından ekran kartı alıp öyle test yapmalısın. daha sonra da ramleri aynı şekilde içinin rahat etmesi için yapabilirsin. Ramleri taktıktan sonra başlaması tesadüf diye düşünüyorum.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Ram de temassızlık olabilir,belki slota ufak bir şey kaçmış olabilir ve temassızlık yaratıyor olabilir,ramleri çıkarıp ram slotunu saç kurutma makinasını soğuk kısmı ile üfletip temizleyebilirsin.Ram i silgi yardımı ile ufak dokunuşlarla silmek de yardımcı olabilir.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
ramı bi temizle hafifçe

• Konu Sahibi Konu Sahibi
RAM de temassızlık olabilir,belki slota ufak bir şey kaçmış olabilir ve temassızlık yaratıyor olabilir,ramleri çıkarıp RAM slotunu saç kurutma makinasını soğuk kısmı ile üfletip temizleyebilirsin.RAM i silgi yardımı ile ufak dokunuşlarla silmek de yardımcı olabilir.
Hocam ramden kaynaklı olsa 8-10 günde bir yapmaz gibime geliyor.Slotta ramle ilgili oluşacak herhangi bir porblemde ilk seferde yol açması gerekli diye düşünüyorum.Slotlara hava falan tutmadım ama,gayet temiz ve düzgün duruyor.Bu sorunu amd ekran kartı kullanan herkes yaşıyor,bu kartlar gerçekten çok sıkıntılı
Mesaj otomatik birleştirildi:

RAM ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Ekran kartına muhtemelen reballing yapmış olabilirler ne kadar iyi yaptılar orası tartışılır. Bir arkadaşından ekran kartı alıp öyle test yapmalısın. daha sonra da ramleri aynı şekilde içinin rahat etmesi için yapabilirsin. Ramleri taktıktan sonra başlaması tesadüf diye düşünüyorum.
Hocam reballing değilde,bileşen kontrolcüsü gibi bir şey dedi servisteki onaran teknisyen.Zaten bu sorunu yapabilecek bileşenin ekran kartı olabileceğini düşünüyordum,öylede çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ramı bi temizle hafifçe
Hocam ram şıkkını eledim.Bu görüntü gitmesi,kasanın çalışması ekran kartı sorunu olarak biliniyor her yerde.Recep Baltaşta öyle düşünüyor

Top Bottom