Kapatman daha iyi olur.XMP Yi kapatıp mı takayım 2.8gb ram ı yoksa xmp açıkmı
Fark etmez diye bir şey yok. Tabi ki önce xmp'yi kapat taktıktan sonra bilgisayar bir kere açılsın sonra yeniden başlat xmp'yi aç.Fark etmez. Yeterki taktıktan sonra XMP nin açık olduğundan emin ol.
Dostum XMP açık iken ram takarsak ne olur? RAM mi bozulur? Anakart mı yanar? Aydınlat beni allah aşkına.Fark etmez diye bir şey yok. Tabi ki önce xmp'yi kapat taktıktan sonra bilgisayar bir kere açılsın sonra yeniden başlat xmp'yi aç.
Sistem açılmayabilir. Ve genelde açılmıyor da zaten. Hiç bir parça bozulmuyor ama frekanslar ayarlanamadığı için sistem açılmıyor. Umarım açıklayabilmişimdir.Dostum XMP açık iken ram takarsak ne olur? RAM mi bozulur? Anakart mı yanar? Aydınlat beni allah aşkına.
Daha önce PC me ram takviyesi yaptım ve XMP yi hiç ellememiştim (açık) hiç bir sorunla karşılaşmamıştım.Sistem açılmayabilir. Ve genelde açılmıyor da zaten. Hiç bir parça bozulmuyor ama frekanslar ayarlanamadığı için sistem açılmıyor. Umarım açıklayabilmişimdir.
Daha önce PC me ram takviyesi yaptım ve XMP yi hiç ellememiştim (açık) hiç bir sorunla karşılaşmamıştım.
Sistem açılmayabilir.
XMP kapatıp takın. Bazen sorun çıkabiliyor.XMP Yi kapatıp mı takayım 2.8gb ram ı yoksa xmp açıkmı