Neler Yeni

Rami Taktığımda Ekrana Görüntü Gelmiyor

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
2x8 GSKİLL 3000MHz 16CL değerinde ram kullanıyorum. Oyun oynarken ekran dondu. PC'yi yeniden başlattım ve ekrana görüntü gelmedi. Bir rami söktüğümde görüntü geliyor. Diğer rami nereye takarsam takıyım görüntü gelmiyor. Bu sorunun çözümü var mıdır?

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
2x8 GSKİLL 3000MHz 16CL değerinde ram kullanıyorum. Oyun oynarken ekran dondu. PC'yi yeniden başlattım ve ekrana görüntü gelmedi. Bir rami söktüğümde görüntü geliyor. Diğer rami nereye takarsam takıyım görüntü gelmiyor. Bu sorunun çözümü var mıdır?
2 rami de ayrı ayrı dene ikisi de çalışıyorsa sıkıntı yoktur. birisi çalışmıyorsa onu garantiye gönder. ikiside çalışıyorsa bios sıfırlamayı deneyebilirsin.

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 rami de ayrı ayrı dene ikisi de çalışıyorsa sıkıntı yoktur. birisi çalışmıyorsa onu garantiye gönder. ikiside çalışıyorsa bios sıfırlamayı deneyebilirsin.
İkisini taktığımda görüntü gelmiyor. Birisi net çalıyor. Hangi slota takarsam takıyım problem yapmadı. Fakat diğerini tek veya çift olarak nereye takarsam takıyım görüntü gelmiyor.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
İkisini taktığımda görüntü gelmiyor. Birisi net çalıyor. Hangi slota takarsam takıyım problem yapmadı. Fakat diğerini tek veya çift olarak nereye takarsam takıyım görüntü gelmiyor.
o görüntü gelmeyen ramde sıkıntı var o zaman garantiye gönder.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
ram'da sıkıntı vardır

Top Bottom