Neler Yeni

ramın Mhz Artıramıyorum

Yamano7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Yaman
Selamlar gskillin 8gb 3200mhz bir ramim vardı bugün aldığım yerden aynı ramı tekrardan aldım ilk taktığımda windows şifresini girdikten sonra pc kapanmaya başladı araştırırken xmlden profile 1 i seç düzelir gibi şeyleri yaptım hiçbiri yemedi sonra bios pilini çıkartıp 2133mhz de otomatik olarak çalıştı az öncede biosi güncelleyip tekrardan 3200 aldım fakat yine çalışmadı windows ekranında pc kapanıyor
Anakart:A32mpro
ekran kartı Vega8
işlemci:amd 3 3200g

Aithusa0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit
Hocam aynı sorun aynı işlemci bendede var yüksek ihtimal ramlerimizde aynı benimki 3000 MHz Gskill ripjaws bu Ramin arkasında internetten araştırırsan yada söküp bakabilirsin de intel 2.0 xmp gibi bir şey yazıyor yani Intel uyumlu xmp bu Rami AMD sistemde xmp açtığımız zaman siyah ekran kalıyor ekran vermiyor biosu sıfırlamak gerekiyor sana tavsiyem ya default ayarda xmp açmadan kullan ki aynı sistem aşağı yukarı bendede var 2133 MHz yetmiyor yada bir bilgisayarci ile ram takası yap

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
Hocam aynı sorun aynı işlemci bendede var yüksek ihtimal ramlerimizde aynı benimki 3000 MHz Gskill ripjaws bu Ramin arkasında internetten araştırırsan yada söküp bakabilirsin de intel 2.0 xmp gibi bir şey yazıyor yani Intel uyumlu xmp bu Rami AMD sistemde xmp açtığımız zaman siyah ekran kalıyor ekran vermiyor biosu sıfırlamak gerekiyor sana tavsiyem ya default ayarda xmp açmadan kullan ki aynı sistem aşağı yukarı bendede var 2133 MHz yetmiyor yada bir bilgisayarci ile ram takası yap
benimkiler de ripjaws kanka ama amd ryzen 5 5600 kullanıyorum ve hatta o.c bile yaptım 4.5ghz ile çalışıyor. bence sorun farklı olabilir.

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Olay işlemciyi oc etmek değil onu zaten oc lersin bizim sorunumuzun onla alakası yok
haaaa pardon kankam ama benim ramler da full kapasite aynı şekilde, yine sorun olmuyor..

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri