Emre Zengin Moderatör Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 20,507 En İyi Cevap 20 Dahası Reaksiyon skoru 7,957 Konum Çorlu/Tekirdağ İsim Emre Zengin 2 Şubat 2022 #14 halitxx19 yazmış: evet ayrıyeten kurdum onuda Devamı için tıklayın... Güç seçeneğiniz yüksek performansta mı? Oyun modu açık mı?
halitxx19 yazmış: evet ayrıyeten kurdum onuda Devamı için tıklayın... Güç seçeneğiniz yüksek performansta mı? Oyun modu açık mı?
Kaan Lothbrok 80+ Bronze Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1,687 Dahası Reaksiyon skoru 773 İsim kaan emre 2 Şubat 2022 #15 halitxx19 yazmış: evet ayrıyeten kurdum onuda Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Şubat 2022 yorumunuz için teşekkürler fakat 4+4 gb ram varken daha yüksek fps alıyordum 8+8 gb de aynı mhzli fakat az gösteriyor fps kayıbı var mantıksız biraz Devamı için tıklayın... RAM'in artması FPS'inizi arttırmaz zaten hocam. FPS'i arttıran şey çift kanal olmasıdır. Zaten çift kanal olan RAM'den çift kanala geçmişsiniz FPS değişmez.
halitxx19 yazmış: evet ayrıyeten kurdum onuda Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Şubat 2022 yorumunuz için teşekkürler fakat 4+4 gb ram varken daha yüksek fps alıyordum 8+8 gb de aynı mhzli fakat az gösteriyor fps kayıbı var mantıksız biraz Devamı için tıklayın... RAM'in artması FPS'inizi arttırmaz zaten hocam. FPS'i arttıran şey çift kanal olmasıdır. Zaten çift kanal olan RAM'den çift kanala geçmişsiniz FPS değişmez.