HOCAM O ESKİ RAMLERİMDE YENİ ALDIĞIM RAMLER XPG D50 3600 MHZ RAM XMP LE YAPIYORUM 3600 ZATEN YAİmzana göre ramin kendisi 3000mhz, 3600a o.c yapdığında stabilite sorunu yaşaman normaldir, her rama o kadar oc yapamazsın. 3200 olarak dene.
O modelin 3200 ve 3600 lük modelleri var, sizdeki 3600 olduğuna eminsiniz değil mi? ürünün kutusunun üzerindeki parça kodunu google de aratmayı deneyin, size 3200lük göndermiş olmasınlar, çünkü kendisi 3600 destekliyorsa stabilite sorunu olmaması gerekiyor, gerçi her anakart da bu xmp işini ram dan ram'e değiştiği için iyi yapamıyor voltaj v.s ayarları ile oynamanız gerekebilir.3200 MHZ YE ÇEKTİĞİMDE BİR SORUN OLUŞMUYOR AMA 3600 MHZDE 10 DK OYNADIKTAN SONRA OYUNDAN ATIYO47
Mesaj otomatik birleştirildi:
HOCAM O ESKİ RAMLERİMDE YENİ ALDIĞIM RAMLER XPG D50 3600 MHZ RAM XMP LE YAPIYORUM 3600 ZATEN YA
anakartım oc ile 3600 mhz desteklemekte bakayım ürün koduna hemenO modelin 3200 ve 3600 lük modelleri var, sizdeki 3600 olduğuna eminsiniz değil mi? ürünün kutusunun üzerindeki parça kodunu google de aratmayı deneyin, size 3200lük göndermiş olmasınlar, çünkü kendisi 3600 destekliyorsa stabilite sorunu olmaması gerekiyor, gerçi her anakart da bu xmp işini ram dan ram'e değiştiği için iyi yapamıyor voltaj v.s ayarları ile oynamanız gerekebilir.
voltaj ayarlarını bilmiyorum yardımcı olurmusunuzO modelin 3200 ve 3600 lük modelleri var, sizdeki 3600 olduğuna eminsiniz değil mi? ürünün kutusunun üzerindeki parça kodunu google de aratmayı deneyin, size 3200lük göndermiş olmasınlar, çünkü kendisi 3600 destekliyorsa stabilite sorunu olmaması gerekiyor, gerçi her anakart da bu xmp işini ram dan ram'e değiştiği için iyi yapamıyor voltaj v.s ayarları ile oynamanız gerekebilir.
Voltaj ayarları hakkında maalesef benim de bilgim yok, internette birkaç ram o.c videosu izleyebilirsin belki işine yarar.hatada bu yazıyor rdr2 de ise bir şey yazmıyo oyun direk gidiyor
anakartım oc ile 3600 mhz desteklemekte bakayım ürün koduna hemen
voltaj ayarlarını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
Anakart nedir?arkadaşlar ne yapsam olmadı ramlerin testlerde hiç bir sorunu bulunmadı
Gigabyte B450M-HAnakart nedir?
AMD RYZEN 5 3400 G İŞLEMCİMAnakart nedir?
3533 MHz'yi denedin mi hocam acaba?Gigabyte B450M-H
onu nasıl yapıcam xmp den profil 2 seçiyorum hocam3533 MHz'yi denedin mi hocam acaba?