ben yaptım zaten
Başka hiçbir voltajla oynamadan deneyin isterseniz, TM5 ile de bu rehberdeki gibi test etmenizi öneririm. Olmazsa da çok zorlamayın bence.1.450 yapayım o zaman
Son ballistix bükücü ram yakayoben yaptım zaten![]()
Imkansız öyle bir şey çünkü her ram farklı alt gecikmelere falan herkes tek tek bakmalı. Ben onun nasıl yapıcağını yazamam çünkü çok uzun olur ve kasınç olur falan da filan,bunun rehberini bekliyoruz senden
![]()
Yani yazsam ansoklopedi ortaya çıkar diyorsun.Imkansız öyle bir şey çünkü her ram farklı alt gecikmelere falan herkes tek tek bakmalı. Ben onun nasıl yapıcağını yazamam çünkü çok uzun olur ve kasınç olur falan da filan
şuan bi arkadaşa ballistix oc yaptırıyorum mesela dc den ve çocukdaki ballistix tRFC diye bi gecikmeyi 600 yapmadığı sürece pc açılmıyor. Bende ise 545 bile stabil. Dağlar kadar fark var meselaYani yazsam ansoklopedi ortaya çıkar diyorsun.
Yani durumdan duruma değişir?şuan bi arkadaşa ballistix oc yaptırıyorum mesela dc den ve çocukdaki ballistix tRFC diye bi gecikmeyi 600 yapmadığı sürece pc açılmıyor. Bende ise 545 bile stabil. Dağlar kadar fark var mesela
eedYani durumdan duruma değişir?