Neler Yeni

Çözüldü✓ Ramlerimin Sahte Olduğundan Şüpheleniyorum

Elon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Çakıroğlu
Arkadaşlar internetten neredeyse her şeye baktım fakat hiçbir komut vesaire işe yaramadı. Ramlerimin adını öğrenemiyorum. Adını öğrenemeyince Parçaların sahte olduğundan şüphelenmeye başladım. Nasıl adını öğrenebilirim? Parçalarımın genel olarak sahte olup olmadığını taratmanın bir yolu var mı?

CptSpork

80+ Bronze
Yeni bir hazır sistem mi aldın veya ikinci el sistem mi aldın? Parçaları ve detayları bizimle paylaşabilir misin?

Elon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Çakıroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım Cpu-Z uygulamasında yazıyormuş öyle bir muhabbet okudum, kurcaladım. Ram adının yazdığı yeri buldum fakat şöyle bir durum söz konusu:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni bir hazır sistem mi aldın veya ikinci el sistem mi aldın? Parçaları ve detayları bizimle paylaşabilir misin?
Hazır değil Newegg diye bir internet sitesinden, sadece Newegg'in gönderdiği yerlerden sipariş ettim.

Ram olması gerekenden düşük frekansta çalışıyor neden?

Ekler

• Ram.png
    Ram.png
    3.7 KB · Hit: 67

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Corsair yazıyor işte 🤔 aldığında ürün paketi yok muydu ? Ürün üzerinde yazmıyor muydu ?

Berkarda

80+ Silver
biosdan ayarlayın sıfırlanmış olabilir

Elon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Çakıroğlu
Corsair yazıyor işte 🤔
Reis bi saatdir arıyorum şimdi buldum fakat ramlerim xmp ayarım açık olmasına rağmen ve anakartım desteklemesine rağmen 3100 de çalışıyor. Genel olarak bir parçanın sahte olduğunu nasıl anlayabilirim? Program var mıdır?

Hocam gece gece yusuf yusuf oldum yemin ediyorum.

Corsair yazıyor işte 🤔 aldığında ürün paketi yok muydu ? Ürün üzerinde yazmıyor muydu ?
Paketin de sahtesi, gerçeğine çok yakın yapılabiliyor diye biliyorum.

Son düzenleme:

CptSpork

80+ Bronze
mesut çevik kingston kc3000 sahte mevzusunu ortaya çıkarmıştı. oradaki %100 emin olmanın tek yolu yazılımı indirip bakmaktı. ramleri tam bilmiyorum ama corsair iCUE indirip bi rgb'sini kontrol etmeye çalışabilirsiniz.

Elon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Çakıroğlu
mesut çevik kingston kc3000 sahte mevzusunu ortaya çıkarmıştı. oradaki %100 emin olmanın tek yolu yazılımı indirip bakmaktı. ramleri tam bilmiyorum ama corsair iCUE indirip bi rgb'sini kontrol etmeye çalışabilirsiniz.
Bir problem olmamştı. Orijinaldr heralde o zaman.

pendragon

80+ Bronze
ramlerin hızını bios tan ayarlayabilirsiniz

Bu kadar çok taktıysan kafaya iade et ben sıvı soğutma aldım incehesaptan iade ettim cayma hakkı talebiyle onaylandı yarın param gelir muhtemelen
Yurtdışına ürün iadesi o kadar kolay bir şey mi? Ürünü gönderdi diyelim paranın tamamını iade ederler mi, gümrük vergisini + kargo parasını kesip mi iade ederler? yoksa üründe sorun yok diyip geri mi gönderirler? Geri gönderdiler peki sen elini kolunu sallayarak alabilir misin? Tekrar gümrük parası ödemek zorunda kalabilirsin, her ne kadar ürünün iadesi iptal oldu tekrar gönderdiler desende karşına duvar çıkabilir.

Livaković

80+ Silver
Yurtdışına ürün iadesi o kadar kolay bir şey mi? Ürünü gönderdi diyelim paranın tamamını iade ederler mi, gümrük vergisini + kargo parasını kesip mi iade ederler? yoksa üründe sorun yok diyip geri mi gönderirler? Geri gönderdiler peki sen elini kolunu sallayarak alabilir misin? Tekrar gümrük parası ödemek zorunda kalabilirsin, her ne kadar ürünün iadesi iptal oldu tekrar gönderdiler desende karşına duvar çıkabilir.
Yurtdışından ürün alma riskini göze aldıysa sonuçlarına katlanılır ben insanlara hayal anlatmıyorum ama ürün çakma gibi durmuyor newegg çakma satmaz

Minrou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Abdullah Ahmet er
Sanırım Cpu-Z uygulamasında yazıyormuş öyle bir muhabbet okudum, kurcaladım. Ram adının yazdığı yeri buldum fakat şöyle bir durum söz konusu:

Hazır değil Newegg diye bir internet sitesinden, sadece Newegg'in gönderdiği yerlerden sipariş ettim.

Ram olması gerekenden düşük frekansta çalışıyor neden?
3100x2 6200 ramlerin sorunsuz 6200 de calisiyor yarisini yazma sebebini de DDR dan dolayi (double data rate)
Buyur bende de bu şekilde

1691634855483.png

Top Bottom