ardaozal
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
En iyi cevap farmı bile yaparlarDiscord dan birbirlerine en iyi cevap atıyolar yakaladım (!)
En iyi cevap farmı bile yaparlarDiscord dan birbirlerine en iyi cevap atıyolar yakaladım (!)
"OTOMATİK EN İYİ CEVAP FARMI! (Saatte 150 en iyi cevap)"En iyi cevap farmı bile yaparlar
650 ye rgb ram almamış mıydın onu iade edip neo forza alsaydın ya.16gb teamelite 3200mhz cl22 ram bro
Link :
tabi biz bunu 520tl ye aldıkTeam Elite Plus 16GB (1x16GB) DDR4 3200MHz CL22 Kırmızı-Siyah Ram - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
yok dayı 520tl ye aldık gaming gecesinden650 ye rgb ram almamış mıydın onu iade edip neo forza alsaydın ya.
hakkatten bakalım pc ye nolcak ?DDR4 3200mhz cl22 nedir. çipi anakarta tükürüklemi yapıstırdınız.
kardeş sorun yok onu voltajını yükselterek biostan cl16 düşürdüm durum düzeldiDDR4 3200mhz cl22 nedir. çipi anakarta tükürüklemi yapıstırdınız.
seçilebiliyormuş biostan cl 16 ya düşürdüm cl22 değil artıkoa 3200mhz için çok fazla bir değer o hangi ram link atar mısın?
2133 mhz fln yapamdın dimi oc yapmadan nasıl cl duşurucen?kardeş sorun yok onu voltajını yükselterek biostan cl16 düşürdüm durum düzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
seçilebiliyormuş biostan cl 16 ya düşürdüm cl22 değil artık
yo voltaj yükseltip biostan yapmış abim2133 mhz fln yapamdın dimi oc yapmadan nasıl cl duşurucen?