Neler Yeni

Rampage 120mm RGB Kasa Fanı 115TL

Strangersupuk

80+ Bronze
115TL

Alınır mı bilmiyorum ama RGB sanırım en ucuz fan şu anda adam akıllı bir bu var. Akakçe minimum fiyatı 230TL görünüyor

Son düzenleme:

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

Alınır mı bilmiyorum ama RGB sanırım en ucuz fan şu anda adam akıllı bir bu var. Akakçe minimum fiyatı 230TL görünüyor

Çok lazım olacak bir şey değil kasa fanı. Her şey tamam sadece kasa fanı kaldı diyorsan alabilirsin normal fiyatlı ve kaliteli duruyor.

Strangersupuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen ID Cooling'den çekmiştim 4 tane onları kullanıyorum şu anda ama üst kısma 2 tane ışık olsun diye arıyordum, ucuz alayım en fazla ne kadar ses çıkartabilir ki 2 fan.
Çok lazım olacak bir şey değil kasa fanı. Her şey tamam sadece kasa fanı kaldı diyorsan alabilirsin normal fiyatlı ve kaliteli duruyor.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Aynen ID Cooling'den çekmiştim 4 tane onları kullanıyorum şu anda ama üst kısma 2 tane ışık olsun diye arıyordum, ucuz alayım en fazla ne kadar ses çıkartabilir ki 2 fan.
Kanka sesten dolayı çok sıkıntı çıkacağını sanma, BIOS tan ayarlarsın hızlarını bence en kötü.

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Noo Name
Kesinlikle alınmaz zaten uzun süredir bu fiyatlarda satılıyordu. Fiyatı artırıp indirmişler ve indirim gibi gözüküyor. Daha kaliteli ve bilindik markalara yönelmenizi tavsiye ederim.

Top Bottom