Çözüldü✓ RAMPAGE BLİTZ ALINIR MI (KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİ) 👇🏻

Arkadaşlar Rampage Blitz almak istiyorum sizce alınır mı? Beyaz ve kablosuz kulaklık istiyorum bütçem 2000 ₺ civarı önerebileceğiniz kulaklıklar var mıdır acaba

forumda sanirim inceleme mevcuttu.

forumda sanirim inceleme mevcuttu.
Biraz daha bilindik markalardan bulabilir misin. Bu tarz markalar uzun vadede sorun çıkarır mı pek güvenemiyorumda

Rampage'in bilindik olmasının sebebi kalite vs. değil. Çöp torbasını bile almam yırtılır muhtemelen.

Sesi boğuk gibi gelebilir, mikrofonun ara sıra kendi sesini engellediğini yazan kullanıcılar da vardı. Kablosuzların yüksek bütçede dahi bir yerde eksikleri olabiliyor, bu bütçede olmaması mümkün değil. Fiyatı daha da düşerse Blitz seçenek olabilir. Yukarıdaki model yazılıyor ara sıra. İyi, ortalama veya kötü olduğu zamanla belli olur. 2-3k arasındaki modellerin neredeyse hepsi belirsiz durumda zaten, hangisi daha çok güven veriyorsa onu almak gerekiyor.

Eğer 'bütçe artarsa' 4k civarlarına yakın 2. el Steelseries nova 5 öneririm. GG yazılımı telefonda da var ve BT5.3 ile bt5.3 destekleyen bir cihazın var ise dongle bile gerek kalmadan rahatça oyun oynatabiliyor. dongle ile denecek söz yok mükemmel ve mikrofonuda şahane özellikle arkaplandaki sesleri kesme konusunda cidden profesyonel. 50-60 saat batarya süresi var.
alırsan 2. el fatura garantilileri var pazarlık yapıp alınabilir.

Eğer 'bütçe artarsa' 4k civarlarına yakın 2. el Steelseries nova 5 öneririm. GG yazılımı telefonda da var ve BT5.3 ile bt5.3 destekleyen bir cihazın var ise dongle bile gerek kalmadan rahatça oyun oynatabiliyor. dongle ile denecek söz yok mükemmel ve mikrofonuda şahane özellikle arkaplandaki sesleri kesme konusunda cidden profesyonel. 50-60 saat batarya süresi var.
alırsan 2. el fatura garantilileri var pazarlık yapıp alınabilir.
O kadar bütçe çıkamam maalesef max 2500
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KDJDKDJKDJSKDK Rampage güvenip Atk güvenmiyor patlattın
İlk defa duydum şahsen gerçekten üst düzey bir marka mı yoksa diğer dandik markalar arasında mı

O kadar bütçe çıkamam maalesef max 2500
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk defa duydum şahsen gerçekten üst düzey bir marka mı yoksa diğer dandik markalar arasında mı
Hocam rampage dandik markalar arasında zaten :geek:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,227
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii
Geri