- Bütçe
- 2500
Arkadaşlar Rampage Blitz almak istiyorum sizce alınır mı? Beyaz ve kablosuz kulaklık istiyorum bütçem 2000 ₺ civarı önerebileceğiniz kulaklıklar var mıdır acaba
Arkadaşlar Rampage Blitz almak istiyorum sizce alınır mı? Beyaz ve kablosuz kulaklık istiyorum bütçem 2000 ₺ civarı önerebileceğiniz kulaklıklar var mıdır acaba
Biraz daha bilindik markalardan bulabilir misin. Bu tarz markalar uzun vadede sorun çıkarır mı pek güvenemiyorumda![]()
ATK Mercury I eSports Kulaklık [Ön Sipariş]
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
forumda sanirim inceleme mevcuttu.
KDJDKDJKDJSKDK Rampage güvenip Atk güvenmiyor patlattınBiraz daha bilindik markalardan bulabilir misin. Bu tarz markalar uzun vadede sorun çıkarır mı pek güvenemiyorumda
O kadar bütçe çıkamam maalesef max 2500Eğer 'bütçe artarsa' 4k civarlarına yakın 2. el Steelseries nova 5 öneririm. GG yazılımı telefonda da var ve BT5.3 ile bt5.3 destekleyen bir cihazın var ise dongle bile gerek kalmadan rahatça oyun oynatabiliyor. dongle ile denecek söz yok mükemmel ve mikrofonuda şahane özellikle arkaplandaki sesleri kesme konusunda cidden profesyonel. 50-60 saat batarya süresi var.
alırsan 2. el fatura garantilileri var pazarlık yapıp alınabilir.
İlk defa duydum şahsen gerçekten üst düzey bir marka mı yoksa diğer dandik markalar arasında mıKDJDKDJKDJSKDK Rampage güvenip Atk güvenmiyor patlattın
Hocam rampage dandik markalar arasında zatenO kadar bütçe çıkamam maalesef max 2500
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk defa duydum şahsen gerçekten üst düzey bir marka mı yoksa diğer dandik markalar arasında mı
Atk uzun vadede sorun çıkarır mı peki bataryasının bitmesi veya ses sorunu gibiHocam rampage dandik markalar arasında zaten![]()
Biraz inceledim de gerçekten kafama çok yattı tavsiyen için teşekkürlerKDJDKDJKDJSKDK Rampage güvenip Atk güvenmiyor patlattın
Rica ederim.Biraz inceledim de gerçekten kafama çok yattı tavsiyen için teşekkürler