goku010203
80+ Bronze
Laf salatası yapmaya devam rengine göre değil switchin ismi red switch duyar kasanlar gibisin aynı. Mesela aula f75 deki switchin rengi yeşil diye green switch olmuyor beyazında reaper switch var 10 saniyelik konuyu 10 dkda anca anlatabiliyosun. Hicbi zaman kanzi kelimesini kullanmadim saçmalamaya devam etmissin g733 3600lük üründe değil C3 wirelessi 3.2ye verdiler. Zaman kaybı3600'e sıfır aldım G733'ü 2024 Ağustos gibi. 5-6 verilecek ürün değil zaten
Ayrıca evet G733 alacağınıza G535 öneriyorum. G733 yerine öneriyorum yani başlı başlına HeMEn gİT g535 aL KaNZi demiyorum anlamak istediğin şekilde anlayıp laf kalabalığı yapıyorsun.
Diğer konuda da laf salatası demişsin konu kapanmasa oradan yazacaktım. sadece Switch rengine göre yorum yapıp sonra çeşit çeşit Red var demişsin bi karar ver Switch yapısına mı bakıyorsun rengine mi? Manyetik Switch'li klavye lazım olsa manyetik alırdım. Lubed Switch'li, Low Profile klavye konusunun altına normal switch yapısında klavye önermenden belli zaten senin vaziyet xD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha klavyedeki switchleri bilmiyor, Asus rogdaki switch red switch ben switche göre yorumluyorum renge göre değil buna salladigina göre bilgisiz olduğun burdan belli. Kendinle celisiyosun basim ömrü vs. diyosun switch degistikce bunlar da değişir ama sen switche göre yorum yaptım diye bana laf atiyosun komiksin yani3600'e sıfır aldım G733'ü 2024 Ağustos gibi. 5-6 verilecek ürün değil zaten
Ayrıca evet G733 alacağınıza G535 öneriyorum. G733 yerine öneriyorum yani başlı başlına HeMEn gİT g535 aL KaNZi demiyorum anlamak istediğin şekilde anlayıp laf kalabalığı yapıyorsun.
Diğer konuda da laf salatası demişsin konu kapanmasa oradan yazacaktım. sadece Switch rengine göre yorum yapıp sonra çeşit çeşit Red var demişsin bi karar ver Switch yapısına mı bakıyorsun rengine mi? Manyetik Switch'li klavye lazım olsa manyetik alırdım. Lubed Switch'li, Low Profile klavye konusunun altına normal switch yapısında klavye önermenden belli zaten senin vaziyet xD