Mithril
80+ Silver
Yeni ped alıp devam edin hocam. Fury x den iyi olma ihtimali yok.Fury x kablosuz mu daha iyi bu mu? Benim 5 yıllık fury x'den geçsem mi diye düşündüm. Artık ped med her şeyi soyuldu
Yeni ped alıp devam edin hocam. Fury x den iyi olma ihtimali yok.Fury x kablosuz mu daha iyi bu mu? Benim 5 yıllık fury x'den geçsem mi diye düşündüm. Artık ped med her şeyi soyuldu
Bende almayı düşünüyorumda memnunmusunDaha yeni fuxi h7 cektim cekmesem alirdim
fps oyunlarında denedin mi ses gecikme vs yapıyor mu acaba?Daha yeni fuxi h7 cektim cekmesem alirdim
Bende almayı düşünüyorumda memnunmusun
Memnunum gecikme falan yok. Gamepower jinden gectim kablosuz diye sadece mikrofonu jine gore kotu birde son ses de jine gore az harici guzel kulaklikal geç baba ne bu herkes müzik hocası edasında sanki tizleri basları herkes çok iyi algılıyor. 1000tl ne beklemelisin diye sormak lazım önce. kablosuz şık al geç, ihtiyaç varsa. şuan tek düşüncem fps oyunlarında gecikme hissedilir mi ama 2.4 dongle var galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
fps oyunlarında denedin mi ses gecikme vs yapıyor mu acaba?
hocam jin 7.1 olan mıydı?Memnunum gecikme falan yok. Gamepower jinden gectim kablosuz diye sadece mikrofonu jine gore kotu birde son ses de jine gore az harici guzel kulaklik
evet sanal 7.1 diye geçiyordu ama pek faydasını görmedim ben açıkcasıhocam jin 7.1 olan mıydı?