Neler Yeni

🔥İndirim 999 TL RAMPAGE Blitz Wireless 2.4G+ BT Mikrofonlu

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Mustafa
rampage fury x kabloludan buna geçilir mi

Sybicort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Polat
Az önce sipariş verdim ama iptal etmeyi düşünüyorum emin olamadım. Fiyatının indirimde olduğunu ve bu fiyatta kablosuz olduğunu göz önüne alırsak çok mu kötü bir kulaklık?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet
Az önce sipariş verdim ama iptal etmeyi düşünüyorum emin olamadım. Fiyatının indirimde olduğunu ve bu fiyatta kablosuz olduğunu göz önüne alırsak çok mu kötü bir kulaklık?
Bende alsammı aradayımda sağlam değilmiş kırılıyormuş birde sesi boğukmuş arada kaldım kullanan biri anlatsa iyi olacak

Sybicort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Polat
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Semih bülbül
Bence f/p kulaklık kablosuz olduğu için daha uygun iyi bişey yok ses kalitesi olarak çok beğenen yok ama fiyatına göre iyi ben kafama taktığımda üst kısmının süngeri yok kafanın üstünü biraz ağrıtıyor uzun kullanımda günlük idare eder ama çok bişey beklemeyin oyun için

Gurkanpiro

80+ Platinum
bence alınmaz fuxi h3 ün benzeri sesleri rezalet oluyor adam akıllı kablolu en ıyı secenek bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet
Bence f/p kulaklık kablosuz olduğu için daha uygun iyi bişey yok ses kalitesi olarak çok beğenen yok ama fiyatına göre iyi ben kafama taktığımda üst kısmının süngeri yok kafanın üstünü biraz ağrıtıyor uzun kullanımda günlük idare eder ama çok bişey beklemeyin oyun için
Gamenote h2002p dahamı iyidir hocam

Squex

80+ Silver
Fury x kablosuz mu daha iyi bu mu? Benim 5 yıllık fury x'den geçsem mi diye düşündüm. Artık ped med her şeyi soyuldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,126
Üyeler
166,697
Son üye
HappyReis20
Top Bottom