🔥İndirim 999 TL RAMPAGE Blitz Wireless 2.4G+ BT Mikrofonlu

rampage fury x kabloludan buna geçilir mi

Az önce sipariş verdim ama iptal etmeyi düşünüyorum emin olamadım. Fiyatının indirimde olduğunu ve bu fiyatta kablosuz olduğunu göz önüne alırsak çok mu kötü bir kulaklık?

Az önce sipariş verdim ama iptal etmeyi düşünüyorum emin olamadım. Fiyatının indirimde olduğunu ve bu fiyatta kablosuz olduğunu göz önüne alırsak çok mu kötü bir kulaklık?
Bende alsammı aradayımda sağlam değilmiş kırılıyormuş birde sesi boğukmuş arada kaldım kullanan biri anlatsa iyi olacak

Bence f/p kulaklık kablosuz olduğu için daha uygun iyi bişey yok ses kalitesi olarak çok beğenen yok ama fiyatına göre iyi ben kafama taktığımda üst kısmının süngeri yok kafanın üstünü biraz ağrıtıyor uzun kullanımda günlük idare eder ama çok bişey beklemeyin oyun için

bence alınmaz fuxi h3 ün benzeri sesleri rezalet oluyor adam akıllı kablolu en ıyı secenek bence

Bence f/p kulaklık kablosuz olduğu için daha uygun iyi bişey yok ses kalitesi olarak çok beğenen yok ama fiyatına göre iyi ben kafama taktığımda üst kısmının süngeri yok kafanın üstünü biraz ağrıtıyor uzun kullanımda günlük idare eder ama çok bişey beklemeyin oyun için
Gamenote h2002p dahamı iyidir hocam

Fury x kablosuz mu daha iyi bu mu? Benim 5 yıllık fury x'den geçsem mi diye düşündüm. Artık ped med her şeyi soyuldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,951
Üyeler
175,136
Son üye
Haydangelen
Geri