Neler Yeni

🔥İndirim 999 TL RAMPAGE Blitz Wireless 2.4G+ BT Mikrofonlu

Fury x kablosuz mu daha iyi bu mu? Benim 5 yıllık fury x'den geçsem mi diye düşündüm. Artık ped med her şeyi soyuldu
Aynı soruyu sordum kendime de servisten ped almak daha mantıklı geldi bana

3 bine cloud 3 almıştık o olmasa bunu denerdim ama oynak mikrofonlar illaki sonunda problem çıkarıyor. Sesten yana sıkıntı çıkarıcağını sanmam zira dandik kulak üstü kulaklıklara bile windows sürücüsü kurunca sesi yükseltiyor ses kastırıyor.

Hala rampage ekipman kullanan var mı ?

şuan ben de jin kullanıyorum da geçmeye değer mi sence
ben sırf kablosuz diye geçtim. Ses olarak çok farklı değil son sesi az sadece. Kablosuz olması on numara özellik ama hem bt hem type-c dngle ile geliyor. 7.1i de daha iyi h7de

H-3 varken inanın hiç gerek yok

forumda herkesin bir fikri var bilende bilmeyende bir yorum yapıyor işte sipariş verip bugün sabah teslim alamay gittim takribi olarak 6 saat kullandım gamepower raijin ve James Donkey 712 kıyasla hiç fena değil beyler. alana hayırlı olsun ben cok memnun kaldım ve çekim alanı gerçekten çok iyi 140 m2 lik evin diğer köşesine gittiğimde dahi bağlantı problemi yaşamadım çok hafif olmasına bittim.

kulaklık çalısıyor ama sureklı ses kesılıyor croome da ses gelmıyor kulaklıga ses denemede calısıyor tiz sesleri geliyor ama kullanamıyorum pc yı ac kapa yapıyorum ama gene sayfayı yenıleyınce gıdıyor varmı yapabılecegım bır sey

bedava versinler yine almam bunun yerine bimden 100 TL'ye kulakiçi kulaklık alın daha kaliteli ses alırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,505
Üyeler
173,202
Son üye
syluness
Geri