Neler Yeni

🔥İndirim 999 TL RAMPAGE Blitz Wireless 2.4G+ BT Mikrofonlu

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,309
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Fury x kablosuz mu daha iyi bu mu? Benim 5 yıllık fury x'den geçsem mi diye düşündüm. Artık ped med her şeyi soyuldu
Aynı soruyu sordum kendime de servisten ped almak daha mantıklı geldi bana

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
omer
3 bine cloud 3 almıştık o olmasa bunu denerdim ama oynak mikrofonlar illaki sonunda problem çıkarıyor. Sesten yana sıkıntı çıkarıcağını sanmam zira dandik kulak üstü kulaklıklara bile windows sürücüsü kurunca sesi yükseltiyor ses kastırıyor.

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Faruk Efe Genç
Hala rampage ekipman kullanan var mı ?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
şuan ben de jin kullanıyorum da geçmeye değer mi sence
ben sırf kablosuz diye geçtim. Ses olarak çok farklı değil son sesi az sadece. Kablosuz olması on numara özellik ama hem bt hem type-c dngle ile geliyor. 7.1i de daha iyi h7de

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
İsmail
forumda herkesin bir fikri var bilende bilmeyende bir yorum yapıyor işte sipariş verip bugün sabah teslim alamay gittim takribi olarak 6 saat kullandım gamepower raijin ve James Donkey 712 kıyasla hiç fena değil beyler. alana hayırlı olsun ben cok memnun kaldım ve çekim alanı gerçekten çok iyi 140 m2 lik evin diğer köşesine gittiğimde dahi bağlantı problemi yaşamadım çok hafif olmasına bittim.

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Ahmet ergin
kulaklık çalısıyor ama sureklı ses kesılıyor croome da ses gelmıyor kulaklıga ses denemede calısıyor tiz sesleri geliyor ama kullanamıyorum pc yı ac kapa yapıyorum ama gene sayfayı yenıleyınce gıdıyor varmı yapabılecegım bır sey

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
bedava versinler yine almam bunun yerine bimden 100 TL'ye kulakiçi kulaklık alın daha kaliteli ses alırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,118
Üyeler
166,696
Son üye
necmettin.eber
Top Bottom