usb yüzünden büyük ihtimal ne kadar süredir kullanıyosun ?Arada NADİREN de olsa sanki ses kesiliyor sizce neden olabilir? Kablolarda bir sıkıntı yok gibi duruyor acaba USB girişi sallanıyor gibi olduğundan olabilir mi? Sallanıp sallanmadığını bilmiyorum görmedim bu arada
Ha peki, şu an bi kesilme yok ama arada yaşıyorum sanki, bugün yaşadım hattaAlıntıyı görüntüle
Mavi olan 3.0, ona takmayın başkasına takın.
Taktım şimdi SN-RGW9 ayarlandı ve kullanılmaya hazır dediAlıntıyı görüntüle
Birde driverdan ayarları sıfırlanmış, 7.1 kapanmış açtım şimdiAlıntıyı görüntüle
Birkaç gün takip edin, yine kesilme olursa başka bilgisayarda deneyin ya da Segment Bilgisayar'a garantiye gönderin.Ha peki, şu an bi kesilme yok ama arada yaşıyorum sanki, bugün yaşadım hatta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Taktım şimdi SN-RGW9 ayarlandı ve kullanılmaya hazır dedi
Birde driverdan ayarları sıfırlanmış, 7.1 kapanmış açtım şimdi
Segment Bilgisayar?Birkaç gün takip edin, yine kesilme olursa başka bilgisayarda deneyin ya da Segment Bilgisayar'a garantiye gönderin.
Segment Bilgisayardan almadım ki ben kulaklığıBirkaç gün takip edin, yine kesilme olursa başka bilgisayarda deneyin ya da Segment Bilgisayar'a garantiye gönderin.
Segment Bilgisayar Everest'in garantisi, nereden aldığınız önemli değil. Garanti kitapçığına bakarsanız adlarını görürsünüz.Segment Bilgisayar?
Segment Bilgisayardan almadım ki ben kulaklığı
Daha demin bi seste pürüzlülük oldu ve kesildi. Başka deneyebileceğim bir bilgisayarda yokBirkaç gün takip edin, yine kesilme olursa başka bilgisayarda deneyin ya da Segment Bilgisayar'a garantiye gönderin.
Segment Destek e yazdım şimdiSegment Bilgisayar Everest'in garantisi, nereden aldığınız önemli değil. Garanti kitapçığına bakarsanız adlarını görürsünüz.