Neler Yeni

Rampage Comfort vs. Gamenote H2002d vs. Cooler Master CH321

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Merhabalar,
Başlıkta belirttiğim gibi 3 farklı model buldum. Bütçem 300 TL.

Linkleri bırakıyorum, sizlerin tavsiyesine göre sipariş vereyim.

beqR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bekir Too
RGW 9 CONFORT ise hiç önermiyorum daha 2 yıl olmadı ve az kullandığım halde kulaklık perişan halde mikrofonu çalışmıyor kablo desn bğkğle bğkğle artık yırtıldı aşırı terletiyor v metal bi tarafı kırıldı keşke 100 tl fazla veerip arcts alsaydım

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız

Rampage SN-RW6 Raptor var bende Ne zaman aldım hatırlamıyorum ama ben gayet memnunum.Zamanın da yanlıs hatırlamıyorsam 120 ye almıştım.4 yıl rahat olmuştur.Kulaklıkları soyuldu ve uzun kullanımda kulaklarımı acıtıyor lakin ne ses ne de mikrofon da hiç bir sorun yaşamadım Playstation 4 ve pc de kullandım hiç mikrofon şikayeti almadım taş gibi çalışıyor.Rampage üst sınıf kulaklıkları güzel ama alt sınıfa bir şey diyemem.Benimki zamanında üst sınıftı.Sizin bu 3 tercihten ise coolar master mantıklı duruyor.

https://www.hepsiburada.com/rampage-sn-rw6-raptor-gumus-siyah-7-1surround-sound-pm-HB000004DGIJ bu arada düşünürseniz

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rampage SN-RW6 Raptor var bende Ne zaman aldım hatırlamıyorum ama ben gayet memnunum.Zamanın da yanlıs hatırlamıyorsam 120 ye almıştım.4 yıl rahat olmuştur.Kulaklıkları soyuldu ve uzun kullanımda kulaklarımı acıtıyor lakin ne ses ne de mikrofon da hiç bir sorun yaşamadım Playstation 4 ve pc de kullandım hiç mikrofon şikayeti almadım taş gibi çalışıyor.Rampage üst sınıf kulaklıkları güzel ama alt sınıfa bir şey diyemem.Benimki zamanında üst sınıftı.Sizin bu 3 tercihten ise coolar master mantıklı duruyor.

https://www.hepsiburada.com/rampage-sn-rw6-raptor-gumus-siyah-7-1surround-sound-pm-HB000004DGIJ bu arada düşünürseniz
Biraz araştırma yapıp duruma göre cooler master almak daha mantıklı gibi.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Biraz araştırma yapıp duruma göre cooler master almak daha mantıklı gibi.
Son 8 yılda 2 kulaklık kullandım ikisi de rampage.İlkinin bi tarafı bozuldu diğeri bozuluncaya kadar devam benim gözümde güzel marka ama yıllardır kulaklık takip etmediğim için artık nasıldır rampage bilemiyorum.Söz konusu para olduğu için dibine kadar araştırın hocam.Umarım alacağınız ürün ne olursa olsun pişman etmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,383
Üyeler
161,278
Son üye
manake
Top Bottom