Neler Yeni

Rampage Comfort vs Gamenote H2002D

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,688
İsim
misfit
Bütçe
280
Gamenote bana daha premium bir kulaklıkmış gibi geldi. İkisinin de mikrofon kalitesi gayet iyi, hangisini almalıyım?

En İyi Cevap
3
Gamenote bana daha premium bir kulaklıkmış gibi geldi. İkisinin de mikrofon kalitesi gayet iyi, hangisini almalıyım?

comfort kullanıyorum bende 2 si arasında kalmıştım comfortu günde 10 11 saate yakın kullanıyorum 4 5 saat te 1 çıkarıp 10 saniye sonra takıyorum ağrı vs oluşmadı mikrofonuda gayet güzel

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Aliexpress'te ödül kardeşliği ile 75tl kupon kazanıo 230tl ye E900 PRO (RAMPAGE DROP PLUS)

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Yusuf K
GameNote daha iyi sürücüleri vs olsun GameNote alın derim.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,688
İsim
misfit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
comfort kullanıyorum bende 2 si arasında kalmıştım comfortu günde 10 11 saate yakın kullanıyorum 4 5 saat te 1 çıkarıp 10 saniye sonra takıyorum ağrı vs oluşmadı mikrofonuda gayet güzel
Comfort'un sağlamlığı nasıl peki? Asıl tereddüt ettiğim kısım sağlamlığı. Kulaklığı kafaya takarken açınca uzun kullanımda kırılmasından korkuyorum.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Comfort'un sağlamlığı nasıl peki? Asıl tereddüt ettiğim kısım sağlamlığı. Kulaklığı kafaya takarken açınca uzun kullanımda kırılmasından korkuyorum.
Dikkatli olmanız gerekmekte. Yükselti kısımlarında basit bir metal(veya aliminyum) içerisinde ise sert plastik bulunmakta. Eğer tek elle tek kısmından tutup kastırırsanız kırılabilir. Maalesef kardeşim saolsun orasının içinden geçmiş. Metal kısmı sağlam onda bir sorun yok plastik kısmı ise yapıştırmayı düşünüyorum.
1616848027644.png

işaretlediğim yerin altındaki çizgiden plastik kısmı koptu.
Ses ve mikrofon olarak kulaklık çok iyi.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,688
İsim
misfit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dikkatli olmanız gerekmekte. Yükselti kısımlarında basit bir metal(veya aliminyum) içerisinde ise sert plastik bulunmakta. Eğer tek elle tek kısmından tutup kastırırsanız kırılabilir. Maalesef kardeşim saolsun orasının içinden geçmiş. Metal kısmı sağlam onda bir sorun yok plastik kısmı ise yapıştırmayı düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
işaretlediğim yerin altındaki çizgiden plastik kısmı koptu.
Ses ve mikrofon olarak kulaklık çok iyi.
Şu anda aynı tasarım kulaklık kullanıyorum hem attığınız görseldeki yerde hemde kulaklığın ortası dikkatli kullanmama rağmen kırık. Sanırsam Gamenote tercih edeceğim.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Şu anda aynı tasarım kulaklık kullanıyorum hem attığınız görseldeki yerde hemde kulaklığın ortası dikkatli kullanmama rağmen kırık. Sanırsam Gamenote tercih edeceğim.
Gamenote olanı deneyimlemediğim için yorum yapamam ama çok belliydi zaten kırılacagı çok güvenliksiz yapmışlar o kısmını maalesef.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,688
İsim
misfit

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende 1 saat falan aralıksız takınca kulak kıkırdağımı acıtıyor baya, gözlük takmamla alakalı sanırım :(

Top Bottom