Neler Yeni

Rampage Comfort vs Tronsmart Sono hangisini seçmeliyim ?

gxx#

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali Giray Yaşar
Merhabalar. Yeni bir kulaklık alacağım şuan Rampage Comfort ve Tronsmart Sono arasında kaldım. Tronsmart daha önce hiç duymadiğım bir marka olduğu için almaya korkuyorum. Bilgisayar önünde fazla vakit geçiriyorum. Canlı derslere katılıyorum ve oyun oynuyorum. Yani hem rahatlık hemde ses performansı önemli. Yardımcı olur musunuz?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
İkiside güzel hemen hemen aynı zaten. Bence youtubeden videolarına falan bak. Ona göre karar ver. Kafa yapına uygun olanı al. Bu arada Max bütcen nedir? belki baska kulkalık önerebilrim.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Merhabalar. Yeni bir kulaklık alacağım şuan Rampage Comfort ve Tronsmart Sono arasında kaldım. Tronsmart daha önce hiç duymadiğım bir marka olduğu için almaya korkuyorum. Bilgisayar önünde fazla vakit geçiriyorum. Canlı derslere katılıyorum ve oyun oynuyorum. Yani hem rahatlık hemde ses performansı önemli. Yardımcı olur musunuz?
Rampage comfort daha çok oyun üzerine. Tronsmart'ı ise her yerde kullanabilirsin. Oyun için alacaksan Comfort öneririm.

gxx#

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali Giray Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkiside güzel hemen hemen aynı zaten. Bence youtubeden videolarına falan bak. Ona göre karar ver. Kafa yapına uygun olanı al. Bu arada Max bütcen nedir? belki baska kulkalık önerebilrim.
Öncelikle Tronsmart Sononun YouTubeda türkçe videosunu bile bulamadım sadece iki video var onlarda özensiz mikrofon testi bile yok. İngilizce video arayayım dedim onu bile bulamadım bu güvensizlik verdi. Sonra forumlarda gezindim bazıları sono çok iyi diyor bazıları berbat diyor kafam karıştı. Ancak comfort tarafinda isler oyle degil rampage zaten turk markasi diye biliyorum birsuru videoda var ytde. Maksimum bütçem 260 TL civarı. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rampage comfort daha çok oyun üzerine. Tronsmart'ı ise her yerde kullanabilirsin. Oyun için alacaksan Comfort öneririm.
O zaman ilk arkadaşında yanıtını bekliyp sanırım Rampage Comfort üzerine kararımı cereceğim. İlgiendiğiniz için teşekkürler

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Kendim Comfort kullanıyorum mikrofonu olsun her özelliğini sevdim rahat bir kulaklık alabilirsiniz.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Rampage Comfort PC kullanımı ve oyunlar için daha uygun.
Tronsmart ise multi-platform bir kulaklık, USB ses kartı olmadığı için mobil için daha uygun görüyorum ben.
İkisi arasından seçimimi Rampage Comfort üzerine kullandım, bu da incelemem.

Mustafaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mustafa
Tronsmart kullanıyorum iyi ama ses kasma biraz kötü çok değil ama.

gxx#

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali Giray Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendim Comfort kullanıyorum mikrofonu olsun her özelliğini sevdim rahat bir kulaklık alabilirsiniz.
Teşekkür ederim sanırım karar verdim.
Rampage Comfort PC kullanımı ve oyunlar için daha uygun.
Tronsmart ise multi-platform bir kulaklık, USB ses kartı olmadığı için mobil için daha uygun görüyorum ben.
İkisi arasından seçimimi Rampage Comfort üzerine kullandım, bu da incelemem.

Teşekkür ederim incelemenizi okudum gayet hoş olmuş elinize sağlık. Yarın siparişini vereceğim Comfort'un.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ne aldın?

Vecihi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Oğuz Aydın
önceden rampage comfort kullanıyordum şimdi ise tronsmart sono aldım aradaki tek fark sono nun mikrofonu gerçekten çok iyi ve sesi comforta nazaran ½50 daha düşük ama ses yüksekliğini kafaya takmıyorsan sonoyu öneririm bana çok sıkıntı çıkardı mikrofonu masaütündeki sesleri karşıya iletti iade ettim kabul etmediler ama elinde sonunda kendi kendine düzeldi.

Top Bottom