Monitor hakkında fikrim yok 4500 bandlarinda geziyordu. 3798 TL'ye düşmüş . Hoşuna giden varsa araştırıp alabilir.
25" 180Hz 0.5ms IPS
FreeSync
G-Sync
Destekli
25" 180Hz 0.5ms IPS
FreeSync
G-Sync
Destekli
Son düzenleme:
Monitor hakkında fikrim yok 4500 bandlarinda geziyordu. 3998 TL'ye düşmüş . Hoşuna giden varsa araştırıp alabilir.
25" 180Hz 0.5ms IPS
FreeSync
G-Sync
Destekli
Bu da alınmaz![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
fiyat bandının en iyi monitörü 4300 e düştü itopyadaBu da alınmaz
NiyeymişBu da alınmaz
En iyi falan değil aldım 6 ay zor tahammül ettim sattımfiyat bandının en iyi monitörü 4300 e düştü itopyada
250nit ayakları çok kötü. Şimdiye kadar kullandığım monitörler arasında en kötü renklere görüntüye sahipNiyeymiş
ne alaka dün geldi kargo renkler gayet iyi ayarı yapamamışsındır ayaklar konusuna katılıyorumEn iyi falan değil aldım 6 ay zor tahammül ettim sattım
Mesaj otomatik birleştirildi:
250nit ayakları çok kötü. Şimdiye kadar kullandığım monitörler arasında en kötü renklere görüntüye sahip
sizin gözünüzün hiç mi kıymeti yok bilader 250 nit nasıl düşük gelebilirEn iyi falan değil aldım 6 ay zor tahammül ettim sattım
Mesaj otomatik birleştirildi:
250nit ayakları çok kötü. Şimdiye kadar kullandığım monitörler arasında en kötü renklere görüntüye sahip
itopyadanmı aldınne alaka dün geldi kargo renkler gayet iyi ayarı yapamamışsındır ayaklar konusuna katılıyorum
Biraz bütçe çıksa zaten daha iyileri var da, güneşe karşı oynarsan 250 nit de yetmez 350 de yetmez, hani bir üst modellerde 350-400 oluyor bu yetmiyorsa onların da yetmemesi lazım. Pivot olmadığı belirtilmiş zaten, TV gibi kötü ayakları oluyor genelde o yüzden monitör kolu alacaksın.250nit ayakları çok kötü. Şimdiye kadar kullandığım monitörler arasında en kötü renklere görüntüye sahip
Görüntü çamur gibi ona nasıl bir çözümün var, ayrıca aynı odada lg ve acer monitörler kullandım onlarda sorun yoktu güneş müneş hikaye yani oraları karıştırmaya gerek yokBiraz bütçe çıksa zaten daha iyileri var da, güneşe karşı oynarsan 250 nit de yetmez 350 de yetmez, hani bir üst modellerde 350-400 oluyor bu yetmiyorsa onların da yetmemesi lazım. Pivot olmadığı belirtilmiş zaten, TV gibi kötü ayakları oluyor genelde o yüzden monitör kolu alacaksın.