🔥İndirim Rampage Crimson 25" 180Hz 0.5ms IPS 🔥3.798 TL

En iyi falan değil aldım 6 ay zor tahammül ettim sattım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

250nit ayakları çok kötü. Şimdiye kadar kullandığım monitörler arasında en kötü renklere görüntüye sahip
ne alaka dün geldi kargo renkler gayet iyi ayarı yapamamışsındır ayaklar konusuna katılıyorum

En iyi falan değil aldım 6 ay zor tahammül ettim sattım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

250nit ayakları çok kötü. Şimdiye kadar kullandığım monitörler arasında en kötü renklere görüntüye sahip
sizin gözünüzün hiç mi kıymeti yok bilader 250 nit nasıl düşük gelebilir

Biraz bütçe çıksa zaten daha iyileri var da, güneşe karşı oynarsan 250 nit de yetmez 350 de yetmez, hani bir üst modellerde 350-400 oluyor bu yetmiyorsa onların da yetmemesi lazım. Pivot olmadığı belirtilmiş zaten, TV gibi kötü ayakları oluyor genelde o yüzden monitör kolu alacaksın.

Biraz bütçe çıksa zaten daha iyileri var da, güneşe karşı oynarsan 250 nit de yetmez 350 de yetmez, hani bir üst modellerde 350-400 oluyor bu yetmiyorsa onların da yetmemesi lazım. Pivot olmadığı belirtilmiş zaten, TV gibi kötü ayakları oluyor genelde o yüzden monitör kolu alacaksın.
Görüntü çamur gibi ona nasıl bir çözümün var, ayrıca aynı odada lg ve acer monitörler kullandım onlarda sorun yoktu güneş müneş hikaye yani oraları karıştırmaya gerek yok

Geri