Neler Yeni

Rampage Drop Nasıldır, Daha İyisi Var Mı?

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Kulaklık için maksimum bütçem 300, hatta 300 bile biraz zorluyor. Şu an rampage drop düşünüyorum. Sizce bu kulaklık nasıl, ayrıca 300 lira ve altına bundan daha iyisi var mıdır?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bundan daha iyisi yok ses kalitesi ve malzeme kalitesi gayet iyi fakat şöyle bir durum var ses yalıtımı pek iyi değil dışarıya ses veriyor haliyle bunu mikrofon algılayıp discordda karşıya verebiliyor bunu çözmek için biraz sessiz kullanmanız lazım kulaklığı.

merto35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert Şeker
Kulaklık için maksimum bütçem 300, hatta 300 bile biraz zorluyor. Şu an rampage drop düşünüyorum. Sizce bu kulaklık nasıl, ayrıca 300 lira ve altına bundan daha iyisi var mıdır?
drop yerine bir üst en son çıkan modeli drop plusu öneririm drop modelinde ses yalıtımı sorunu vardı plus da bu sorunu çözmüşler bir tık daha önde arada 50 tl fark var ama değer bence almanıza.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Ben çok beğendim çok güzel gözüküyor alınabilir

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Guzel kullaklik alabilirsin

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
drop yerine bir üst en son çıkan modeli drop plusu öneririm drop modelinde ses yalıtımı sorunu vardı plus da bu sorunu çözmüşler bir tık daha önde arada 50 TL fark var ama değer bence almanıza.
Drop plus hem bütçemi aşıyor hem de tasarım olarak çok da beğenmedim. Yalıtım konusunda da sorun yok şu an gamepower medusa kullanıyorum CS:GO'yu Windows sesi 40 oyun sesi 0.25'te oynuyorum, çok sesli kullanmam. Drop'ta başka bir sorun var mı sizce?

merto35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert Şeker
Drop plus hem bütçemi aşıyor hem de tasarım olarak çok da beğenmedim. Yalıtım konusunda da sorun yok şu an gamepower medusa kullanıyorum CS:GO'yu Windows sesi 40 oyun sesi 0.25'te oynuyorum, çok sesli kullanmam. Drop'ta başka bir sorun var mı sizce?
kullanmadım sadece duyulanlara göre konuşuyorum seni yanıltmak istemem kardeşim ama ses yalıtımı sorunu olduğu söyleniyor haricinde iyiymiş baya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom