Yardım Rampage Drop Plus hakkında sorularım var

Shibou

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
961
Rampage Comfort ve Rampage SN-RW1 kullandım son 3 senedir
İkisinin de kablosu parçalandı ve kullanılamaz hâle geldi
Şimdi de rampage olmayan bir kulaklık arıyordum ama bütçem doğrultusunda Drop Plus'tan iyisini bulamadım
Biraz araştırdım ve kablosunun çıkartılıp takılabildiğini öğrendim
Diyelim ki TYPE C kablosu parçalandı
Herhangi bir yerden bu kabloyu alsam sorunsuz şekilde kullanmaya devam edebilir miyim?
Fiyatı kaç olur 2 metrelik alacak olsam?

Rampage Comfort ve Rampage SN-RW1 kullandım son 3 senedir
İkisinin de kablosu parçalandı ve kullanılamaz hâle geldi
Şimdi de rampage olmayan bir kulaklık arıyordum ama bütçem doğrultusunda Drop Plus'tan iyisini bulamadım
Biraz araştırdım ve kablosunun çıkartılıp takılabildiğini öğrendim
Diyelim ki TYPE C kablosu parçalandı
Herhangi bir yerden bu kabloyu alsam sorunsuz şekilde kullanmaya devam edebilir miyim?
Fiyatı kaç olur 2 metrelik alacak olsam?
Merhaba şuan kulağimda Drop plus var ondan önce Rogue alıp iade ettim aynı gün drop plus sipariş verdim şöyleki aşırı rahat kulak pedleri çok yumuşak 7.1 kalitesi rampagein en iyisi Roguede 7.1 çok kötüydü ayrica ben 350 -50 hepsiburadadan aldım kablo konusunda endişen olmasın gayet sağlam mikrofonu cloud 2 den daha iyi ben rampage sevmem ama bu modele hayran kaldım ve şuan çok severek kullaniyorum

Merhaba şuan kulağimda Drop plus var ondan önce Rogue alıp iade ettim aynı gün drop plus sipariş verdim şöyleki aşırı rahat kulak pedleri çok yumuşak 7.1 kalitesi rampagein en iyisi Roguede 7.1 çok kötüydü ayrica ben 350 -50 hepsiburadadan aldım kablo konusunda endişen olmasın gayet sağlam mikrofonu cloud 2 den daha iyi ben rampage sevmem ama bu modele hayran kaldım ve şuan çok severek kullaniyorum
kablosunda dolanma vs. oluyor mu?
Ve bahsettiğim type c kablo satın alımı hakkında bilginiz var mı?

Yeni Type C kablosu alıp sorunu çözebilir miyim ses gecikme vs. olur mu
Bilmiyorum. Asıl kablosuna bir şey olmadıkça öyle işlere kalkışmamak daha mantıklı her halükarda.

Geri