Drop plus hocam.drop plus 2020 mikrofonu çook hoşuma gitti ama hangisi iyi bilmiyorum. Fiyatı boşverin hangisi daha iyi
Hem mic hem ses olarak bile daha iyi. SS Arctis serisinde başarısız oldu biraz.Arctis 5 kullanıyorum. mikrofonu sesi çok tiz iletiyor. Mikrofon kalitesi olarak Drop plus daha iyi.
HS35 300tl üstüne asla önermeyeceğim bir kulaklık. Arctis alınmaz zaten. Drop Plus gayet iyi.En başta Arctis marka bir kulaklık mic çıkarılabiliyor kulak pedleri kumaş kafa pedi var göğüsünüze koyduğunuzda 90 derece döndürüp daha rahat olmanızı sağlar, stereo lakin windows sanal 7.1 ile 7.1 mümkün, hiç sırıtmayan bir kulaklık her yere gidebilirsiniz ve 3.5mm jack girişi olan her alette kullanmak mümkün. Drop plus'ı hiç bilmiyorum ben Arctis 1 in özelliklerini saydım, ama hs35 e de bir bakın derim.
Abi rampage olunca insan bir güvenemiyor nedenseDrop Plus Rampage'in üstseviye kulaklıklarından biriyken,
Arctis bir SS'in en giriş seviye kulaklığı.
SIrf bu nedenden dolayı bile Drop Plus tercih edin derim.
Ben de sadece bu ürününü seviyorum ben de alıcam sanırımAbi rampage olunca insan bir güvenemiyor nedense
Ya reis o pp ne öyle ya yarılıdımBen de sadece bu ürününü seviyorum ben de alıcam sanırım