hakankoca 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Hakan Koca 20 Nisan 2020 #1 Bir kaç gün önce Rampage R36 aldım kontrol programını yüklerken Böyle bi hata alıyorum sebebini bilen varmı ?
Bir kaç gün önce Rampage R36 aldım kontrol programını yüklerken Böyle bi hata alıyorum sebebini bilen varmı ?
eyupseker 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 4,189 Dahası Reaksiyon skoru 2,578 Konum Bafra, Samsun İsim Eyüp Şeker Instagram eyup.seker.545 Steam eyupseker6161 20 Nisan 2020 #2 Çıkarıp tekrar takmayı dene olmazsa ya bilgisayarının bit değeri desteklemiyordur yada yanlış yazılımı indirmissindir
Çıkarıp tekrar takmayı dene olmazsa ya bilgisayarının bit değeri desteklemiyordur yada yanlış yazılımı indirmissindir
M ModemTV 80+ Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Berk Sertaç Aykam 21 Nisan 2020 #3 Aynı sorunu bende James Donkey 711 aldığımda yaşadım. Önceki bilgisayarım baya kötü olduğundan dolayı internette ne gördüysem yaptım. Çalıştıra "msconfig" yazıp "Aygıt" ile başlayan her şeyi tikle. Belki bundan kaynaklanıyordur.
Aynı sorunu bende James Donkey 711 aldığımda yaşadım. Önceki bilgisayarım baya kötü olduğundan dolayı internette ne gördüysem yaptım. Çalıştıra "msconfig" yazıp "Aygıt" ile başlayan her şeyi tikle. Belki bundan kaynaklanıyordur.