Neler Yeni

Rampage Hydra r6 rgb sorunu

MehmetKlt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Kalat
Başlıkta yazdığım klavyeyi kulnmakatayım wawe efekti bana çok yavaş geliyor (programdan maks hıza ayarladım) ve çok az efekt var efekt hızlandırma işini bir programla veya proglamalamayla halledebilir miyim efekt ekleyebilir miyim.

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
eger cidden fullse okadardır internetten bak onların daha hızlıysa belki klavyede bir şey vardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Başlıkta yazdığım klavyeyi kulnmakatayım wawe efekti bana çok yavaş geliyor (programdan maks hıza ayarladım) ve çok az efekt var efekt hızlandırma işini bir programla veya proglamalamayla halledebilir miyim efekt ekleyebilir miyim.
Klavye hakkındaki videoları izlediniz mi acaba? Eğer izleyipte bulamadıysanız klavyeyi kullanmadığım için yorum yapamayacağım. :(

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Hız o kadardır bunu değiştiremezsiniz. Bu bir sorun değil.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Böyle markalardan alacağın klavyelerden efekt çeşitliliği vb şeyler hakkında pek beklentin olmasın.

MehmetKlt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Kalat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eger cidden fullse okadardır internetten bak onların daha hızlıysa belki klavyede bir şey vardır
Bu klavyenin ses kısma yeri rgb olan modeli çok daha hızlı ancak bu onun yarısı kadar klavyede sorun yok sadece daha fazla hızlandırabilirmiyiz diye merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle markalardan alacağın klavyelerden efekt çeşitliliği vb şeyler hakkında pek beklentin olmasın.
Zaten anne pro 2 klavyesini almayı planlıyorum ancak 3-4 ay sonra alıcağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,569
Üyeler
167,159
Son üye
yunusdmrs41
Top Bottom