keremmountain
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
klavyemin d tuşu gereğinden fazla güç uygulayınca basıyor bunun için yapabilceğim bir şey varmı ?
İşte o her zaman olmuyor. Garantiye yollamak en mantıklı çözüm. temizlesen bile belli bir süre sonra genelde geri patlıyor o problemTuşu sök, switchin içine kompresör ile hava bas, biraz da yağsız kontak sprey sık, sonra da düzelmezse gel beni...
Garantiye yollayın. Evde yapacağınız şeyler var fakat klavyeyi bozma ihtimaliniz çok yüksek.
RGB olan mı tek ren kırmızı olan mı?
garantisi maalesef yokTuşu sök, switchin içine kompresör ile hava bas, biraz da yağsız kontak sprey sık, sonra da düzelmezse gel beni...
switchi*garantisi maalesef yok
rgb model blue switch
tuşu nasıl sökebilirim biraz zorladımda çıkmadı kırmak istemiyorum
Servise yollamanız için illa garantiye gerek yok.garantisi maalesef yok
rgb model blue switch
tuşu nasıl sökebilirim biraz zorladımda çıkmadı kırmak istemiyorum
R6 da muhtemelen Outemu yada benzer bir switche sahip.Tuşu sök, switchin içine kompresör ile hava bas, biraz da yağsız kontak sprey sık, sonra da düzelmezse gel beni...
Aslında biraz güç uygulasan kırılmaz merak etme.tuşu nasıl sökebilirim biraz zorladımda çıkmadı kırmak istemiyorum
Switchi sökemezsiniz lehimlidir, zaten sökmenize de kesinlikle gerek yok.switchi
pek bilmiyorum bu tarz işleri servise nasıl yollayacağım ?Servise yollamanız için illa garantiye gerek yok.