Neler Yeni

Rampage Hydra R6 tuş basmama sorunu

Reaksiyon skoru
30
klavyemin d tuşu gereğinden fazla güç uygulayınca basıyor bunun için yapabilceğim bir şey varmı ?

Tuşu sök, switchin içine kompresör ile hava bas, biraz da yağsız kontak sprey sık, sonra da düzelmezse gel beni...

RGB olan mı tek ren kırmızı olan mı?

Garantiye yollayın. Evde yapacağınız şeyler var fakat klavyeyi bozma ihtimaliniz çok yüksek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tuşu sök, switchin içine kompresör ile hava bas, biraz da yağsız kontak sprey sık, sonra da düzelmezse gel beni...
İşte o her zaman olmuyor. Garantiye yollamak en mantıklı çözüm. temizlesen bile belli bir süre sonra genelde geri patlıyor o problem

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Garantiye yollayın. Evde yapacağınız şeyler var fakat klavyeyi bozma ihtimaliniz çok yüksek.
RGB olan mı tek ren kırmızı olan mı?
garantisi maalesef yok
rgb model blue switch
tuşu nasıl sökebilirim biraz zorladımda çıkmadı kırmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

garantisi maalesef yok
rgb model blue switch
switchi*

R6 da muhtemelen Outemu yada benzer bir switche sahip.
Bu yöntem ile onlarca kişi aynı sorunu çözdü. Yaptım da olmadı diyene rastlamadım.
Kronik sorunu zaten bu switchlerin, bugün "d" için garantiye yollasan,yarın yine başka switchte sorun çıkacak.

Aslında biraz güç uygulasan kırılmaz merak etme.
Ama tuş sökme aparatı da satın alabilirsin netten.

Switchi sökemezsiniz lehimlidir, zaten sökmenize de kesinlikle gerek yok.

Geri