ben bayağı düşündüm ne alabilirim diye sonunda Rampagenin kb-r96 ve Rampage Hydra r6 kaldı sizce hangisi daha iyi ve kullanışlı. Bu arada 500 ile 1000 tl arası bir bütçem var önerdiğiniz sağlam türkçe blue switch varsa ona da bakabilirim
Kb-r96ben bayağı düşündüm ne alabilirim diye sonunda Rampagenin kb-r96 ve Rampage Hydra r6 kaldı sizce hangisi daha iyi ve kullanışlı. Bu arada 500 ile 1000 TL arası bir bütçem var önerdiğiniz sağlam türkçe blue switch varsa ona da bakabilirim
kanka buna baktım da logitechin switchlerini hiç beğenmiyorlarLogitech G513 Mechanıcal Gaming Keyboard Gx Blue Carbon 920-008935 Fiyatı ve Özellikleri
Logitech G513 Mechanıcal Gaming Keyboard Gx Blue Carbon 920 008935 fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Logitech G513 Mechanıcal Gaming Keyboard Gx Blue Carbon 920 008935 en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Razer blackwidow bakabilirsin blue switchten daha iyi bir switch ama biraz daha seslikanka buna baktım da logitechin switchlerini hiç beğenmiyorlar