Neler Yeni

Rampage KB-R96 Ultimate RGB çok hoşuma gitti, alınır mı?

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aklımda 3 model var:
https://bit.ly/3oBPsqm
bir de bu klavye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam punaları çok iyi.
Puanlara dikkat etme sen onlar alıyor 5 dakika kullanıyor ''vay canına çok iyi klavye'' diyip 5 yıldız veriyorlar bir kaç ay olduktan sonra pişman oluyorlar hatta mağazalar bot bile basabiliyor.

İşte o yok

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Sanırsam xbox desteği yok.
Sanırım usb bağlantısı olması yetermiş.

Puanlara dikkat etme sen onlar alıyor 5 dakika kullanıyor ''vay canına çok iyi klavye'' diyip 5 yıldız veriyorlar bir kaç ay olduktan sonra pişman oluyorlar hatta mağazalar bot bile basabiliyor.

İşte o yok
Hocam hepiniz gerçekten çok boktan bir klavyeymiş, bir tuşa bassan bozulacakmış gibi anlattınız ve bu olayı böyle anlatmaya devam ettiğinizde sizin gerçekten marka takıntılı olduğunuz şüphesi her geçen saniye arttı.

Sanırım usb bağlantısı olması yetermiş.

Hocam hepiniz gerçekten çok boktan bir klavyeymiş, bir tuşa bassan bozulacakmış gibi anlattınız ve bu olayı böyle anlatmaya devam ettiğinizde sizin gerçekten marka takıntılı olduğunuz şüphesi her geçen saniye arttı.
Gerçekten 540 tl'lik klavye çöp olabilir mi ya? Hani dersin o bütçeye göre kötü, anlarım ama sen direk çöp muammelesi yapıyorsun ve bu da sana güveni azaltıyor.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Marka takıntısı değil elbette Rampage'in de güzel ürünleri var ama klavye olarak sıkıntı çıkarma ihtimali çok yüksek çıkarmadığı da oluyor şansa işi bence risk almayın hele öyle yüksek bir bütçede.

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Marka takıntısı değil elbette Rampage'in de güzel ürünleri var ama klavye olarak sıkıntı çıkarma ihtimali çok yüksek çıkarmadığı da oluyor şansa işi bence risk almayın hele öyle yüksek bir bütçede.
Hocam o zaman bana şöyle buna yakın RGB'li bir ürün önerebilir misiniz?

ErhanTG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erhan Turgut

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam o zaman bana şöyle buna yakın RGB'li bir ürün önerebilir misiniz?
Önerebileceklerim bunlar. Ama ben senin yerinde olsam AORUS K1 alırdım.

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Önerebileceklerim bunlar. Ama ben senin yerinde olsam AORUS K1 alırdım.
Hocam yok mu her yerinden ışık çıkan? Bu arada aorus k1'in ışık parlaklığı çok düşükmüş.

Top Bottom