Rampage KB-RX77 sorunu

Reaksiyon skoru
56
Başlıktaki klavyeyi kullanıyorum. Ve bilgisayarı açtığım zaman klavye ışıkları yanıyor ama tuşlar işlemiyor. Usb çıkar tak yapınca düzeliyor. Farkli usb portlarinda denedim sorunum çözülmedi. Sürekli çıkar tak yapmak istemiyorum. Bir bilgisi olan var mi?

Ürünün driverını silmenizi veya gğncellemenizi öneririm.

Driveri olmaması lazım. Taktım çalıştı. Şuan işteyim driver konusuna yarin bakabilirim

Başlıktaki klavyeyi kullanıyorum. Ve bilgisayarı açtığım zaman klavye ışıkları yanıyor ama tuşlar işlemiyor. Usb çıkar tak yapınca düzeliyor. Farkli usb portlarinda denedim sorunum çözülmedi. Sürekli çıkar tak yapmak istemiyorum. Bir bilgisi olan var mi?
Tek çözüm çöpe atmak

Ne alakası var mis gibi çalışıyor
Hocam kaliteli ve pahallı bi ürün olsaydı derdimki yeni kablo alın olmazsa içinı açıp anakartı alkol ile temizle derdim ama bunları yaparsan bu kalvye ye değmez diye düşünüyorum ama sen diyorsan değer yalabilirsin.

Hocam kaliteli ve pahallı bi ürün olsaydı derdimki yeni kablo alın olmazsa içinı açıp anakartı alkol ile temizle derdim ama bunları yaparsan bu kalvye ye değmez diye düşünüyorum ama sen diyorsan değer yalabilirsin.
Klavye bozuk değil ki mk. Pc açılırken tuş basmıyor usb cikar tak yapinca bir kere normal çalışıyor

Hocam çözebildiniz mi sorunu? aynı sorunu bende yaşıyorum ve her pc açmamda tak çıkar yapıyorum.
Dowtum pcyi satali cok oldu ya. Ama usb portu ile alakali bir durumdu diye hatirliyorum. Snaki ondeki usb portunu kullaninca normal bir şekilde calisiyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,716
Üyeler
191,152
Son üye
peynirlicips1288
Geri