Hayırlı olsun hocamHocam niye yaptım bilmiyorum ama aldım
Niye sileyim birader konuyu o linki de ekleriz açıklamaya isteyen istediği yerden alır. Carrefoursa'nın sitesinden uğraşmaktansa Trendyol vb. tercih edecek kişi çok.BEYLER DİREK BURDAN ALIN DAHA UCUZ
Mesaj otomatik birleştirildi:
KONUYU SİL MİLLET BOŞUNA FAZLA PARA VERMESİN KARDEŞ
Kara cumada daha iyi bir markanın yada daha uyguna farklı bir model denk gelir mi hocam beklenmeli mi ? yoksa alınıp geçilmeli mi ?BEYLER DİREK BURDAN ALIN DAHA UCUZ
Mesaj otomatik birleştirildi:
KONUYU SİL MİLLET BOŞUNA FAZLA PARA VERMESİN KARDEŞ
dfasdasdasdasdsÇok doğru söylüyorsun moruk . Cagircam akraba kuzen muzen hiç birini pek sevmiyorum zaten. Mangalda onlara yedirmeyi düşünüyorum. Mangal partisi
İnceleme bekliyoruz.Abi açmışlar konuyu dayanamadım aldım artık at eşek martı ne eti çıkarsa aldık bakalım
🔥İndirim - 10 KİLO SUCUK 1420 TL ( Et olma ihtimali düşük ) ( KİLOSU 142 TL )
Alt kısımda 100 TL kupon var onu alıp uyguladıktan sonra 1370 TL ye düşüyor https://www.trendyol.com/izzet-cavusoglu/sucuk-10-kg-p-837128653?boutiqueId=61&merchantId=360360&sav=trueforum.donanimarsivi.com
Dükkanı ne zaman açıyosun,açılışa gelelim forumca10 kg sucuk almasaydim bunu alırdım
Fiyat iyi gibi ama şöyle alternatif, daha uygun fiyatlı bir ürün de var.
Rebelx Oyuncu Koltuğu Lion Kırmızı Renk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rebelx Oyuncu Koltuğu Lion Kırmızı Renk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl