Hayırlı olsun hocamHocam niye yaptım bilmiyorum ama aldım
Niye sileyim birader konuyu o linki de ekleriz açıklamaya isteyen istediği yerden alır. Carrefoursa'nın sitesinden uğraşmaktansa Trendyol vb. tercih edecek kişi çok.BEYLER DİREK BURDAN ALIN DAHA UCUZ
Mesaj otomatik birleştirildi:
KONUYU SİL MİLLET BOŞUNA FAZLA PARA VERMESİN KARDEŞ
Kara cumada daha iyi bir markanın yada daha uyguna farklı bir model denk gelir mi hocam beklenmeli mi ? yoksa alınıp geçilmeli mi ?BEYLER DİREK BURDAN ALIN DAHA UCUZ
Mesaj otomatik birleştirildi:
KONUYU SİL MİLLET BOŞUNA FAZLA PARA VERMESİN KARDEŞ
dfasdasdasdasdsÇok doğru söylüyorsun moruk . Cagircam akraba kuzen muzen hiç birini pek sevmiyorum zaten. Mangalda onlara yedirmeyi düşünüyorum. Mangal partisi![]()
İnceleme bekliyoruz.Abi açmışlar konuyu dayanamadım aldım artık at eşek martı ne eti çıkarsa aldık bakalım
🔥İndirim - 10 KİLO SUCUK 1420 TL ( Et olma ihtimali düşük ) ( KİLOSU 142 TL )
Alt kısımda 100 TL kupon var onu alıp uyguladıktan sonra 1370 TL ye düşüyor https://www.trendyol.com/izzet-cavusoglu/sucuk-10-kg-p-837128653?boutiqueId=61&merchantId=360360&sav=trueforum.donanimarsivi.com
Dükkanı ne zaman açıyosun,açılışa gelelim forumca10 kg sucuk almasaydim bunu alırdım
Fiyat iyi gibi ama şöyle alternatif, daha uygun fiyatlı bir ürün de var.
![]()
Rebelx Oyuncu Koltuğu Lion Kırmızı Renk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rebelx Oyuncu Koltuğu Lion Kırmızı Renk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl