Neler Yeni

Rampage KL-R58 vs Alpha Fab1

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Rampage deri ve fiyatı 1600TL
Alpha fab1 kumaş ve 1400e kadar bulunuyor kodla. Normal fiyatı 1500 ve vade farksız 6 taksit imkanı da var.
İkisininde ahım şahım kaliteli ürünler olmadığının farkındayım ama bu bütçede pek bir şey yok maalesef.
Kumaş olduğu ve taksit imkanı olduğu için Fab1 daha cazip geliyor.
Rampagede markasını pek sevmesem bile daha kaliteli hissiyat veriyor görüntü olarak.
Sizce hangisi?

Myst3ry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Can
Alpha Fab1'i kesinlikle tercih etmemeni öneririm. Sırt ve oturma yerinin sağ ve solundaki kumaş kaplı sunta destekler gövdeye tutturulduğu yerlerden çıtırdayarak ayrılmaya başlıyor zamanla. Şikayetvar'da sorun yaşayanları görebilirsin. Oradan aldığım örnek bir görseli bırakıyorum. Ayrıca sırt kısmını taşıyan mekanizma da arkaya yaslanıldığı zaman tak tuk ses yapıyor. Yağlama gibi bir bakım sorunu değil mekanizma kötü. Her şey suntaya vidalanarak bir ürün oluşturulmuş ürünün oturma alanında metal bir destek göremedim. Yok muhtemelen iyice inceledim kullanırken. Çok kibar kullansan dahi kısa sürede elinde kalabilir. Kumaş kalitesinin iyi olması görüntüyü toparlıyor ama ürün kötü.

1652745671845.png

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Kl-r58 i bir aydır kullanıyorum. Deri olması dışında şimdilik problem yok. Sıcaklarda deri olması biraz can sıkacak gibi gözüküyor :)

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alpha Fab1'i kesinlikle tercih etmemeni öneririm. Sırt ve oturma yerinin sağ ve solundaki kumaş kaplı sunta destekler gövdeye tutturulduğu yerlerden çıtırdayarak ayrılmaya başlıyor zamanla. Şikayetvar'da sorun yaşayanları görebilirsin. Oradan aldığım örnek bir görseli bırakıyorum. Ayrıca sırt kısmını taşıyan mekanizma da arkaya yaslanıldığı zaman tak tuk ses yapıyor. Yağlama gibi bir bakım sorunu değil mekanizma kötü. Her şey suntaya vidalanarak bir ürün oluşturulmuş ürünün oturma alanında metal bir destek göremedim. Yok muhtemelen iyice inceledim kullanırken. Çok kibar kullansan dahi kısa sürede elinde kalabilir. Kumaş kalitesinin iyi olması görüntüyü toparlıyor ama ürün kötü.

Alıntıyı görüntüle
Bu kadar şikayetten sonra bunu direkt eledim ya. 500TL falan olması lazım almam için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kl-r58 i bir aydır kullanıyorum. Deri olması dışında şimdilik problem yok. Sıcaklarda deri olması biraz can sıkacak gibi gözüküyor :)
Bugün Rampagein bi koltuğuna oturdum çok rahatsızdı sevemedim pek o yüzden önyargım var. Bir de kumaş olsa harika olur da bu bütçelerde yok gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,575
Üyeler
164,525
Son üye
mehmetcem
Top Bottom