Neler Yeni

Rampage KM-RX7 Fortuna Rainbow US Q 6400 DPI Klavye Mouse Set Anlamadığım Hata

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Yavuz

Rampage KM-RX7 Fortuna Rainbow US Q 6400 DPI Klavye Mouse Set olarak aldığım üründe anlamadığım bir olay var. Klavye Mouse ve aynı zamanda sistemim herseyi yeni aldım. ürünü sipariş ettikten sonra elime ulaştığında denemek için pc ye taktım çalışmasında herhangi bir sorun yok ancak pc yi kapatıp açtığımda Mouse aynı şekilde çalışmaya devam ederken klavyenin ışıkları yanıp hiçbir tuşa basmadığını farkettim bütün soketlerimde denedim ancak pc kapatıp açtığımda dediğim gibi Klavyem çalışmıyor tak çıkar yaptığımda sorun duzeliyor. Bu ürünü internet cafeye gidip orda denedim pc kapatıp sıfırdan açtığımda komik olan durum ürün çalıştı. Başka bir Klavye modelini evde denediğimde anlattığım sorun olmadı. Pc kapatıp açtığımda farklı model Klavye tuşlara basıyor ve ışıkları yanıyordu. Youtube dan videolar izledim ancak sorunum çözülmedi bunu garantiye yollasam onların pc sinde çalışacak yüksek ihtimalle ve sorunlu kişi ben olucam bana aynı ürünü geri yollucak.​

Bu konuda yardımcı olucak arkadaşları dinlemek istiyorum sorun tam olarak nerde ??

Top Bottom