F4IRFL4Y 80+ Silver Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 4,358 Dahası Reaksiyon skoru 2,586 İsim Cengiz 5 Temmuz 2023 #1 Selamlar Valorant Oynuyordum Ve Klavye Bi An İngilizce Oldu Ş Harfine Felan Basınca; bu işareti felan yapıyor nasıl düzelticem
Selamlar Valorant Oynuyordum Ve Klavye Bi An İngilizce Oldu Ş Harfine Felan Basınca; bu işareti felan yapıyor nasıl düzelticem
ARTIK FAN DEĞİLİM 80+ Platinum Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 13,490 Dahası Reaksiyon skoru 6,367 İsim Bilal Tepe 5 Temmuz 2023 #2 F4IRFL4Y yazmış: Selamlar Valorant Oynuyordum Ve Klavye Bi An İngilizce Oldu Ş Harfine Felan Basınca; bu işareti felan yapıyor nasıl düzelticem Devamı için tıklayın... Windowstan klavye ayarını tr ye al değişmiştir
F4IRFL4Y yazmış: Selamlar Valorant Oynuyordum Ve Klavye Bi An İngilizce Oldu Ş Harfine Felan Basınca; bu işareti felan yapıyor nasıl düzelticem Devamı için tıklayın... Windowstan klavye ayarını tr ye al değişmiştir
AMD Gpu'nun Üzdüğü Förk 80+ Bronze Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 933 5 Temmuz 2023 #3 Alt+shift yaparak değişmesi lazım
F4IRFL4Y 80+ Silver Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 4,358 Dahası Reaksiyon skoru 2,586 İsim Cengiz 5 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Förk yazmış: Alt+shift yaparak değişmesi lazım Devamı için tıklayın... oldu eyw Mesaj otomatik birleştirildi: 5 Temmuz 2023 ARTIK FAN DEĞİLİM yazmış: Windowstan klavye ayarını tr ye al değişmiştir Devamı için tıklayın... arknin dediği oldu eyw
Förk yazmış: Alt+shift yaparak değişmesi lazım Devamı için tıklayın... oldu eyw Mesaj otomatik birleştirildi: 5 Temmuz 2023 ARTIK FAN DEĞİLİM yazmış: Windowstan klavye ayarını tr ye al değişmiştir Devamı için tıklayın... arknin dediği oldu eyw