Neler Yeni

Rampage r36 kulaklik 440tl🔥

panizher

80+ Silver
@yesososo krdsm boş boş kudurma konuş haksizsam haksizmisim diyim
Argolu konuşmaya gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yemelik bir durum yok krdsm genel olarak rampage den nefret ediyorum sevmiyorum ürünlerini genel düşündüğüm için böyle olabilir belki bu kulaklık iyidir bilemem
Sevmiyorsan kardeşim konuyu görmezden gel geç bend eböyle ön yargiliydim logo basilip satiliyor diye bir iki kere denedim kalitesine şaştım hyper x cloud 2 gibi konforlu ve ses kaliteside oldukça başarılı

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto

Sevmiyorsan kardeşim konuyu görmezden gel geç bend eböyle ön yargiliydim logo basilip satiliyor diye bir iki kere denedim kalitesine şaştım hyper x cloud 2 gibi konforlu ve ses kaliteside oldukça başarılı
adam haklı her şeye yazmak cevap vermek zoruda değilsiniz verdiğinizdede böyle karışıklık çıkacaksa hiç vermeyin yai cevap

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf

Hocam valla klavyem rampage, 2017 nisan'dan beri kullanıyorum. kulaklığımda aralık 2020'den beri rampage :D İkisi de taş gibi, cüzdanım neye el veriyorsa onu kullanırım. Boş verin açıklamakla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,206
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom