Yemelik bir durum yok krdsm genel olarak rampage den nefret ediyorum sevmiyorum ürünlerini genel düşündüğüm için böyle olabilir belki bu kulaklık iyidir bilememsakin usta boşverin yemeyin birbirinizi
Yemelik bir durum yok krdsm genel olarak rampage den nefret ediyorum sevmiyorum ürünlerini genel düşündüğüm için böyle olabilir belki bu kulaklık iyidir bilememsakin usta boşverin yemeyin birbirinizi
Argolu konuşmaya gerek yok@yesososo krdsm boş boş kudurma konuş haksizsam haksizmisim diyim
Sevmiyorsan kardeşim konuyu görmezden gel geç bend eböyle ön yargiliydim logo basilip satiliyor diye bir iki kere denedim kalitesine şaştım hyper x cloud 2 gibi konforlu ve ses kaliteside oldukça başarılıYemelik bir durum yok krdsm genel olarak rampage den nefret ediyorum sevmiyorum ürünlerini genel düşündüğüm için böyle olabilir belki bu kulaklık iyidir bilemem
adam haklı her şeye yazmak cevap vermek zoruda değilsiniz verdiğinizdede böyle karışıklık çıkacaksa hiç vermeyin yai cevapArgolu konuşmaya gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sevmiyorsan kardeşim konuyu görmezden gel geç bend eböyle ön yargiliydim logo basilip satiliyor diye bir iki kere denedim kalitesine şaştım hyper x cloud 2 gibi konforlu ve ses kaliteside oldukça başarılı
Hocam valla klavyem rampage, 2017 nisan'dan beri kullanıyorum. kulaklığımda aralık 2020'den beri rampage İkisi de taş gibi, cüzdanım neye el veriyorsa onu kullanırım. Boş verin açıklamaklaArgolu konuşmaya gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sevmiyorsan kardeşim konuyu görmezden gel geç bend eböyle ön yargiliydim logo basilip satiliyor diye bir iki kere denedim kalitesine şaştım hyper x cloud 2 gibi konforlu ve ses kaliteside oldukça başarılı