Neler Yeni

rampage raptor kullanan var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ramazan ONAY
Merhabalar yarın bir gün bir klavye alıcam. Seçtiğim klavye rampage raptor LİNK bu klavyeyi kullanan arkadaşlar bir kaç sorum var. Ya da görmüş deneme şansı olan insanalara.
İlk sorum sesi diğer blue switchlere göre azmış doğru mu bu ? Kendi klavyem Corsair K70 Brown switch o baya sessiz yine alıcağım klavye seslidir ama çok mu bir kaç mavi switch var alt komuşu duyuyor :D
İkinci sorum tuşların da bir yıpranma vs. oldumu kabloda yırtılmalar oldu mu ?
Son sorum memnun musunuz ?

WicHar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Atilla Sert
Merhabalar yarın bir gün bir klavye alıcam. Seçtiğim klavye rampage raptor LİNK bu klavyeyi kullanan arkadaşlar bir kaç sorum var. Ya da görmüş deneme şansı olan insanalara.
İlk sorum sesi diğer blue switchlere göre azmış doğru mu bu ? Kendi klavyem Corsair K70 Brown switch o baya sessiz yine alıcağım klavye seslidir ama çok mu bir kaç mavi switch var alt komuşu duyuyor :D
İkinci sorum tuşların da bir yıpranma vs. oldumu kabloda yırtılmalar oldu mu ?
Son sorum memnun musunuz ?
kanka bende bu klavyeyi istiyorum ama red switch olmadigi icin almiyacagim keske olsa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ramazan ONAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
K70 ten Rampage e neden düşüyon :D. Ses yapar. Apartman bile duyar yani.

Yazın iki ay kullanıp satıcam hocam ya da yedek durucak. Düşme sebebim pc sürekli aynı yerde durmicak sağ sola kaldırıcaklar ve küçük yiğenlerim var riske atmak istiyorum

T.P.G.

80+ Titanium
Yazın iki ay kullanıp satıcam hocam ya da yedek durucak. Düşme sebebim PC sürekli aynı yerde durmicak sağ sola kaldırıcaklar ve küçük yiğenlerim var riske atmak istiyorum
Hmm anladım. Cok ses yapar ama. İdarelikse membran B120 alın ama illa mekanik olacaksa red switch ya da brown switch alın. Onlar da biraz daha pahalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ramazan ONAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yan odadakiler rahatsiz olmazmi, hele gece yarisi?
Onlar rahatsız olmaz onlar üst katta ben alt katta olucam sesi az ise bir de ben kendim için az istiyorum sesin az olmasını ama yapıcak bişey yok gibi katlanıcam iki ay
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hmm anladım. Cok ses yapar ama. İdarelikse membran B120 alın ama illa mekanik olacaksa red switch ya da brown switch alın. Onlar da biraz daha pahalı.
brownlar çok pahalı hocam bende tactile hastalığı var birde bu klavyenin red switch modeli yok sanırım var sa da ben göremedim.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
"bu,şu,o" gibi kelimeleri başlığa yazmak yerine klavyenin adını başlığa yazın lütfen forum kurallarına aykırı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,951
Üyeler
167,222
Son üye
Mehmet Furkan Uzun
Top Bottom