Çözüldü✓ Rampage RETSU KULAKLIK

yasinaww

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaslar bugun rampage retsu kulaklık aldım kulaklık guzel ses duzeyı guzel ama flashı olmadan dırek bluetooth baglantısı yapamıyor muyuz ? bilgisi olan varsa yazabilir mi ??

Alıcı ile daha iyi performans alırsınız. Hem düşük gecikme hem çekim mesafesi gibi şeyler. Bluetooth'da gecikme ve kopmalar yaşanacaktır.
Telefona bağlıyorsanız Type-C alıcısı var, alıcının üstünde onunla kullanın. Tabii isterseniz Bluetooth da kullanılır.

Videoda kısayolları göstermiş.

Alıcı ile daha iyi performans alırsınız. Hem düşük gecikme hem çekim mesafesi gibi şeyler. Bluetooth'da gecikme ve kopmalar yaşanacaktır.
Telefona bağlıyorsanız Type-C alıcısı var, alıcının üstünde onunla kullanın. Tabii isterseniz Bluetooth da kullanılır.

Videoda kısayolları göstermiş.

Bende rampagebretsu aldım ama şarj olmuyor siz şarja takarken ışık felan yanıyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar bugun rampage retsu kulaklık aldım kulaklık guzel ses duzeyı guzel ama flashı olmadan dırek bluetooth baglantısı yapamıyor muyuz ? bilgisi olan varsa yazabilir mi ??
Kulaklığı şarja takarken kulaklıktan ışık yanıyormu acaba

Bendede var. Bilerek kulaklığın şarjı tam bitip kapanana kadar kullandım ve kapandı kulaklık. Şuan bir telefon type-c hızlı şarj kablosu ve başlığıyla şarj ediyorum. Ve kabloyu takar takmaz kablonun takıldığı yerde mini kırmızı bir led yandı. Henüz dolmadı ama sanırım tam dolduğunda bu kırmızı renk mavi yada beyaza dönecek(diye umuyorum). Bu kulaklığın belkide en büyük eksi yanı bu olabilir. Şarjı ne kadar kaldı? Ne aşamada? Ne kadar sürede dolacak gibi şeyleri malesef göremiyoruz. 2500 lira verip bunları görememek büyük bir hayal kırıklığı gerçekten.... En azından bir masaüstü yazılımı yada kulaklık üstünde bir mini gösterge olabilirdi. Eyyy Rampage bunu yapmak çok mu zor?...

Geri