sanal ne anlama geliyor ? cloud 2 ile ne farkı var. Bu kulaklık sanal 7.1 ise cloud 2 nin 7.1 ine ne denir ? Bilgim olmadığı için soruyorumCloud 2'den daha ucuz olan her kulaklığın 7.1 aynı seviyededir. Sanaldır.
Cloud 2'deki orjinal 7.1 yani bu 7.1'e taş çıkartır. Sanal 7.1'in Streodan iyi olmadığı bile söyleyenler var ama katılmıyorum. Yani sanal 7.1 aman aman Streo arasında fark yok.sanal ne anlama geliyor ? cloud 2 ile ne farkı var. Bu kulaklık sanal 7.1 ise cloud 2 nin 7.1 ine ne denir ? Bilgim olmadığı için soruyorum
7.1 mi kullanmalıyım yoksa streo mu cevap verirsen sevinirim.Cloud 2'deki orjinal 7.1 yani bu 7.1'e taş çıkartır. Sanal 7.1'in Streodan iyi olmadığı bile söyleyenler var ama katılmıyorum. Yani sanal 7.1 aman aman Streo arasında fark yok.
Sanal 7.1 bence çok gereksiz.7.1 mi kullanmalıyım yoksa streo mu cevap verirsen sevinirim.
Rampage RGW9 Comfort ile hem 7.1 hem de streo kullanabilir miyim ?Cloud 2'deki orjinal 7.1 yani bu 7.1'e taş çıkartır. Sanal 7.1'in Streodan iyi olmadığı bile söyleyenler var ama katılmıyorum. Yani sanal 7.1 aman aman Streo arasında fark yok.
bugün alıyorum bu aradaAşırı kaliteli değil ama üzmez. Çin malı işte.
Rampage RGW9 Comfort ile hem 7.1 hem de streo kullanabilir miyim ? sormuştum da görmemişsinizdir diye bir daha yazıyorum.Aşırı kaliteli değil ama üzmez. Çin malı işte.
Evet yaz8limdan ayarlaniyor.Rampage RGW9 Comfort ile hem 7.1 hem de streo kullanabilir miyim ? sormuştum da görmemişsinizdir diye bir daha yazıyorum.