bende vari dp girişi bozuldu.garanti ben taktım çalıştı dedi ancak anlamadım onda çalıştı bence çalışmadı. ancak görüntü kalitesi mükemmel.Arkadaşlar 1300 TL ye Rampage rm-344
144 Hz sizce nasil bu fiyata alınır mı tavsiye edermisiniz?
rm344 ips bir monitörÇok iyi değil.
IPS olanını mı alıyorsunuz? Eğer TN olanını alıyorsanız Acer EG220QP öneririm onun yerine.
İPS olması kötü mü sizce?bende vari dp girişi bozuldu.garanti ben taktım çalıştı dedi ancak anlamadım onda çalıştı bence çalışmadı. ancak görüntü kalitesi mükemmel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rm344 ips bir monitör
Peki ne tavsiye edersiniz başka marka monitörlerde 2000 tl den aşağı değilHayır.
Philips 242E1GAJ 23.8" 144Hz 1ms HDMI+Display FreeSync Monitör Fiyatı - Trendyol
Philips 242E1GAJ 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
ips in görüntü kalitesi daha iyi. o yüzden kötü değil iyi.İPS olması kötü mü sizce?
IPS olanını alicamÇok iyi değil.
IPS olanını mı alıyorsunuz? Eğer TN olanını alıyorsanız Acer EG220QP öneririm onun yerine.
İPS olması kötü mü sizce?
Peki ne tavsiye edersiniz başka marka monitörlerde 2000 TL den aşağı değil
Hocam yeni nesil ekran kartları için dp girişini mi yoksa hdmi girişi mi kullanılıyor? Monitör konusunda biraz cahilimdebende vari dp girişi bozuldu.garanti ben taktım çalıştı dedi ancak anlamadım onda çalıştı bence çalışmadı. ancak görüntü kalitesi mükemmel.
rm344 ips bir monitör
Bu bütçede hiçbir monitör çok iyi değil zaten.Çok iyi değil.
Hayır IPS olması güzel bir şey VA veya TN olmasından daha iyi.İPS olması kötü mü sizce?
Peki ne tavsiye edersiniz başka marka monitörlerde 2000 TL den aşağı değil
24G2U şu anki fiyatını hak etmiyor bence, VG249Q ile aynı paneli kullanıyorlar zaten.Hayır IPS olması güzel bir şey VA veya TN olmasından daha iyi.
AOC 24G2U veya yukarıda @epica59 un attığını öneririm.
Hocam yeni nesil ekran kartları için dp girişini mi yoksa hdmi girişi mi kullanılıyor? Monitör konusunda biraz cahilimdebende vari dp girişi bozuldu.garanti ben taktım çalıştı dedi ancak anlamadım onda çalıştı bence çalışmadı. ancak görüntü kalitesi mükemmel.
rm344 ips bir monitör
Hocam diğer arkadaş gibi sizde de bir sıkıntı oldu mu dp girisindeIPS olanı alacaksanız alabilirsiniz ben kullanıyorum gayet iyi.
Bu bütçede hiçbir monitör çok iyi değil zaten.