Suriyeli Eşek_31
80+ Silver
Dahası
@SadeceBirisi. Geçmiş olsun hocam aynı fiyata 24gn60r-b varken bunu almak sizin ayıbınız..
Sende varmı ghostingo bnde olabilirim öhömm
Bende aldım sizle aynı düşünüp şansımı denemek istedim aynı gün iade edip LG aldım birkez daha türk markalarının hiçbir şekilde alınmayacağını anladıko bnde olabilirim öhömm
var hemde çookSende varmı ghosting
babama tr malı diye övdü akraba bide monit tr malı bile değil çinden gelen ürüne logo basıp satıyorlarBende aldım sizle aynı düşünüp şansımı denemek istedim aynı gün iade edip LG aldım birkez daha türk markalarının hiçbir şekilde alınmayacağını anladık
Rampagede öyle kendilerinin hiçbir ürünü yok ki bu yüzden türk malı alınmaz hala daha rampage monitör güzel diyorsunuz nolur almayın artık Türk malı ucuzda değil sizin bu Türk malı sevginiz nedir anlamıyorumvar hemde çook
babama tr malı diye övdü akraba bide monit tr malı bile değil çinden gelen ürüne logo basıp satıyorlar
Reis keşke almasaydın değiştirmeyi düşünüyormusunvar hemde çook
babama tr malı diye övdü akraba bide monit tr malı bile değil çinden gelen ürüne logo basıp satıyorlar
garantisi var yaza doğru iade ederim ama kasımdan önce hallederim diye düşündüm sonra sınavlar bna döşedi geçtiReis keşke almasaydın değiştirmeyi düşünüyormusun
Döşedi de yarıldımgarantisi var yaza doğru iade ederim ama kasımdan önce hallederim diye düşündüm sonra sınavlar bna döşedi geçti
Ertelemeyin bence erkenden iade edin LG monitörün indirimi süper aynı fiyat Casper ile onun indirimi biterse başka monitör alır ve daha çok para verirsingarantisi var yaza doğru iade ederim ama kasımdan önce hallederim diye düşündüm sonra sınavlar bna döşedi geçti