zaten şuan almayacağımşuan mantıksız sanırım bilgisayarına yada ekipmanına yükseltme ypabilirsin paran varsa
Valla bilmiyorum, Furylevel kullanıyordu, kötü gözükmüyor. Fiyat uygun geldi.gerçek bir RGB bağımlısına sorma vakti geldi
@crazyreign bu güzelmi
Gülme boşuna, seni geçeceğim bugün!Valla bilmiyorum, Furylevel kullanıyordu, kötü gözükmüyor. Fiyat uygun geldi.
Dikkat et de Soru tipinde olmayan konuda geçmeye çalışma .Gülme boşuna, seni geçeceğim bugün!
vorispie de incelemesini yaptı odamı yeşil temalı kurmak istiyorumValla bilmiyorum, Furylevel kullanıyordu, kötü gözükmüyor. Fiyat uygun geldi.
reis ben bu konuyu soru olarak açtımDikkat et de Soru tipinde olmayan konuda geçmeye çalışma .
Bakıyorumda moderatör olunca laf sokma yeteneği kazanmışsın. Bu güzel bozma için teşekkürler.Dikkat et de Soru tipinde olmayan konuda geçmeye çalışma .
Biliyorum, bu konunun soru tipinde olmaması lazım.reis ben bu konuyu soru olarak açtım
Bye bye!Bakıyorumda moderatör olunca laf sokma yeteneği kazanmışsın. Bu güzel bozma için teşekkürler.