Neler Yeni

Rampage RM-K27 JAMMER kulaklığımda mikrofon çalışmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Buğra Durmaz
Rampage RM-K27 JAMMER kulaklığı bugün teslim aldım. Gündüzde foruma yazmıştım driver i var mı diye. Sonrasında olmadığını öğrendim ve şimdi kulaklığımı pc me bağladım. Ses almada bir sıkıntı yok fakat mikrofonum çalışmıyor. Mikrofonu çalıştırdığımda ise kulaklıktan ses alamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim. Yardımcı olursanız sevinirim .

prof8657

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan ömer gülenç
Dostum ben de bugün şok'a indirimli gelmişti oradan aldım az önce açtım aynı sorunu yaşadım destek için servisleri aradığımda bana masaüstünde bu iki özelliği de kullanabilmem için 1 jak girişini 2 ye çıkaran bir çoklayıcıya ihtiyacım olduğu söylendi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilal bekir yücel
Reis lütfen yardım et bende yeni aldım ama laptopta tek jak var kulaklıkta öyle. Fakat aynı anda hem mic hem de ses almak istiyorum olmuyor ikiside tek jak ne yapabilirim. **Aynı Kulaklık Rampage rm k27

KaanGngr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Güngör
Ben de yeni aldım eve geldim tek girişi var ve mikrofonu tanımıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilal Gelir
Beyler bunun için çoğaltıcı aparat lzm tek jak girişini çift yapıyor tam hatırlamıyorum ismini ama biraz araştırarak bulabilirsiniz

chain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
bende bugün aldım şimdi laptoba takmak istedim usb soketim solda mic soketim sağda kablo kısa kalıyor onu geçtim usb çoğaltıcı kullandım yine çalıştırmadı ne yapmam lazım

İsimyok08

80+ Bronze
Arkadaşlar kulaklığı bende aldım. Büyük ihtimalle jack çıkışlarınız tekli çıkışı desteklemiyor. Telefonunuzda deneyin. Telefonunuzda da mikrofon çalışmaz ise bozuk demektir. Ben ilk aldığımda telefonda denedim. Gayet iyi çalışıyor. Ses biraz arkadan cızırtı var fakat ufak tefek çıkış ayarlarını yaparsanız düzelir. Bozuk çıkarsa sonuçta Rampage ne çıkacağı belli olmayan bir marka. Derseniz "O zaman sen niye aldın ?" Hediye geldi. Eğer telefonda mikrofon çalışırsa tek ilacınız. Ses ve mic ayırıcı jack almanız.

fatihgn7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Fatih Gün
Sorunu çözebildiniz mi ? Tek girişli çift girişli bilgisayarlarda denedim beceremedim. İlla aparat mı gerekiyor ?

mojo.27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kemal Yıldız
ARKADAŞLAR MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR İÇİNDE APARAT GEREKİYORMU İLLA

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
ARKADAŞLAR MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR İÇİNDE APARAT GEREKİYORMU İLLA
Evet çoklayıcı almalısın ama bazı sistemlerde tek jak girişinden kulaklık + mikrofon çalışabiliyior denemekte fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
toprak Öztürk
merhaba rampage x-sense kulaklıgimin mikrofonundan sesim gitmiyor karşıdan ses geliyor ama.bazi araştırmalarim sonucu monitörden kulaklıgimi bulamıyorum ayrıca mikrofon da etkin değil görünüyor bu sorunu yaşayan lütfen yardım edebilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,690
Üyeler
163,537
Son üye
HEİSENBERGc3
Top Bottom