galeyanageldim
80+ Bronze
mediamarkt'da verilen sipariş nasıl iptal ediliyor öyle bi olay yok sanırım bulamadım
az üstene daha iyisi var 1.044 TLBütçeniz biraz daha artarsa bu daha iyi 720tl ödeme adımında
Tükendi dostlar 1200tllik ürünü 520tlye alma fırsatı varken olumsuz olumsuz yorumlar yapıp forumda almakta niyeti olan arkadaşların kafalarını karıştırmaya devam edin.
Alıntıyı görüntüle
Arada stok geliyor tükenmek üzere stok durumuna baktığında hiç bir mağazada yokSayfayı yenileyince stok geliyor, bende aldım bakalım fiyat iyi olunca
Aynen hocam sepete eklesen bile alamıyosun şimdi haklısınArada stok geliyor tükenmek üzere stok durumuna baktığında hiç bir mağazada yok
StoktaArkadaşlar 1 yıldır kullaniyorum eşim doğum günü hediyesi olarak almıştı.On numara diyebilirim.Bu fiyata düştüğünü görmedim son zamanlarda kesinlikle tavsiye ederim.Ben alacaktim şimdi gördüm ama kalmamış.Fiyatina net deger.
Ödeme sayfasina gitmiyoe deniyorum sepette ürün var ama alamiyorumStokta
Çünkü ürün internet mağazasında tükenmiştir mağazalara bakmanız gerekiyorÖdeme sayfasina gitmiyoe deniyorum sepette ürün var ama alamiyorum
Teşekkürler bulundugum yerde maalesef yok sağlık olsun bir tane var diger pc icin alacaktimÇünkü ürün internet mağazasında tükenmiştir mağazalara bakmanız gerekiyor