Neler Yeni

Rampage set

Emreyey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Şahin

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
250 liraya F/P set olmaz.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor

Emreyey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pahalı. Çok pahalı.
O kadar bütçeniz varsa gidin Cooler Master, Corsair bakın.
Sadece klavye degil mouse kulaklık ve mosepade ihtiyacimda var. Bence fiyatı iyi. İnsanlar 300 400tlye klavye alıyor :D Söylediğiniz ürünün linki var mı aklımda bulunsun

Death Mark

80+ Bronze
Klavye fare benim için önemli degil çok kötü olmasın yeter. Sizce f/p olarak nasıl?
Ben bir çok kez klavye, mouse, klavye hatta kulaklık değiştirdim. Hepsi de aldığım ürünlerin kalitesizliğinden 1 veya 2. senesinde bozulmaya başlıyordu veya yanlışıkla darbe alıyordu.
Şuan elimde Logitech G105, G231 ve Steelseries rival 110 var. Yaklaşık 2-2.5 sene oldu kullanalı sadece kulaklığımın ped'lerinde sorun yaşadım onuda adamlar çıkarılabilir yapmadıkları için kendim söktüm yerine pek oturmuyor.
Ben bu cihazlara aşağı yukarı toplam 500 lira civari bir şey ödedim ve teknik anlamda hiçbir sorun yok. :)

Sizin alacağınız o set'in uzun ömürlülük bakımından hiçbir garantisi yok. O tür setleri genellikle internet cafe gibi yerler tercih ediyor. :)

Emreyey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bir çok kez klavye, mouse, klavye hatta kulaklık değiştirdim. Hepsi de aldığım ürünlerin kalitesizliğinden 1 veya 2. senesinde bozulmaya başlıyordu veya yanlışıkla darbe alıyordu.
Şuan elimde Logitech G105, G231 ve Steelseries rival 110 var. Yaklaşık 2-2.5 sene oldu kullanalı sadece kulaklığımın ped'lerinde sorun yaşadım onuda adamlar çıkarılabilir yapmadıkları için kendim söktüm yerine pek oturmuyor.
Ben bu cihazlara aşağı yukarı toplam 500 lira civari bir şey ödedim ve teknik anlamda hiçbir sorun yok. :)

Sizin alacağınız o set'in uzun ömürlülük bakımından hiçbir garantisi yok. O tür setleri genellikle internet cafe gibi yerler tercih ediyor. :)
Herkesin kendi fikri ve bütçesi ama ben bi klavyeye asla 300 400tl vermem. Bundan önce kullandığım set bundan daha kötüydü ve ben onu tam 5 sene kullandım. Bana hiçbir şekilde bir sıkıntı çıkarmadı fakat sıkıldığım için değiştirdim. Bence tamamen kullanım ile alakalı

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
klavye ve fare sizi düşük seviyede olsa idare edecektir ama kulaklığı denemedim ama fotoğrafdan rahatsızlık vereceği gibime geliyor.

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
bence rampage yarı merdiven altı ürün bence o kadar kaliteli bir marka değil.
Sadece marka basılıyor.

Death Mark

80+ Bronze
Herkesin kendi fikri ve bütçesi ama ben bi klavyeye asla 300 400tl vermem. Bundan önce kullandığım set bundan daha kötüydü ve ben onu tam 5 sene kullandım. Bana hiçbir şekilde bir sıkıntı çıkarmadı fakat sıkıldığım için değiştirdim. Bence tamamen kullanım ile alakalı
Dostum ben tek seferde 500 lira vermedim, hepsini ayrı süreçlerde para biriktererek aldım. Ben kullanamazsınız demiyorum, kullanırsınız tabi ancak ilk aldığınız gün ki gibi sağlam kalmaz.

Emreyey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Şahin
Dostum ben tek seferde 500 lira vermedim, hepsini ayrı süreçlerde para biriktererek aldım. Ben kullanamazsınız demiyorum, kullanırsınız tabi ancak ilk aldığınız gün ki gibi sağlam kalmaz.
Güle güle kullanın aklımda bulunsun belki ilerleyen zamanlarda bende sizin gibi tek tek alabilirim logitech güzel marka

Tolgax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tolga
Kulaklık çok rahat olmayabilir tavsiyem aciliyeti yoksa almaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular