Neler Yeni

İnceleme Rampage SG-R218 İncelemesi

Maeve Wiley

80+ Bronze
Rampage SG-R218 Görünüşü Xbox, tuş dizilimi PS stilinde olan f/p bir gamepaddir.
1.jpg
2.jpg

Görünüşü bana göre hoş bir gamepad, Tuşlarında PS gibi kare üçgen daire ya da Xbox gibi X B A değilde V L Y S yazması sanki özel bir gamepadmiş gibi hissettiriyor. Tabii oyunlarda xbox gamepadi takmışsınız gibi Y X B A tuşları şeklinde görünüyor. Uyumuluk olarak PS3 ve PC için tasarlanmıştır. Titreşim özelliği vardır. XINPUT desteği bulunduğu için çoğu hatta neredeyse bütün oyunlar gamepad'i algılıyor ve sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Analogları yumuşak ve çok hafif değil yani kontrollü bir hassasiyeti var.

3.jpg

4.jpg

Sağında ve solunda tutuşu kolaylaştırmak için kaymaz silikon bir alan bulunur. Tutuşu kolaylaştırmanın ve elinizden kaymamasının yanında çok hoş bir görünüm katıyor.

5.jpg

Gelelim tetik tuşlarına; tetik tuşları mükemmel bir performansa sahip değil yani bir dualsense hissiyatı beklememek lazım. 2 farklı hassasiyeti var birisi hafifçe basmak, ikincisi sonuna kadar basmak. Bu kadar çok bir olayı yok.

6.jpg

1.8 metre örgülü bir kablosu var. Sağlam olduğunu söyleyebilirim.

7.jpg

USB girişi ile bilgisayara bağlayıp kullanabilirsiniz.

9.jpg

Gamepad bağlı değilken böyle görünüyor.

8.jpg

Bağlayınca böyle görünüyor.

+'ları

-Tutuşu güzel, malzeme kalitesi ortalama, (2 kere düşürdüm bir şey olmadı) Fiyatı uygun, XINPUT desteği var.

-'leri

-Tetik tuşlarının hassasiyeti kötü, Titreşim motoru biraz ses çıkarıyor ve kulaklık takmıyorsanız bu sesi duyabilir ve rahatsız olabilirsiniz.

Alınır mı?

Fiyatı uygun, uyumluluk sorunları çekmiyorsunuz, eksileri yazdığım yeri kendinize göre değerlendirin eğer bunlar sizin için bir sorun değilse ve bütçeniz yetiyorsa alabilirsiniz. Ama bütçeniz daha yüksekse Logitech almanızı tavsiye ederim. ((İncelemeyi yaptığım tarihte Logitech F310 169TL'ye satılıyor https://www.itopya.com/logitech-f310-kablolu-pc-gamepad/ )

En Uygun Link : https://urun.n11.com/joystick-ve-ga...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Maeve Wiley

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Bizzat kullanıyorum, şunu da eklemek istiyorum. Titreşimin fazla ve uzun süreli olduğu oyunlarda -örneğin Forza Horizon 4'te- Gamepad birkaç saniyeliğine çalışmaz hale geliyor, yazılımsal olarak bağlantısı kopuyor.

Titreşim sizin için önemli değilse alınabilir bir gamepad.

Onun dışında ellerine sağlık.

Maeve Wiley

80+ Bronze
Bizzat kullanıyorum, şunu da eklemek istiyorum. Titreşimin fazla ve uzun süreli olduğu oyunlarda -örneğin Forza Horizon 4'te- Gamepad birkaç saniyeliğine çalışmaz hale geliyor, yazılımsal olarak bağlantısı kopuyor.

Titreşim sizin için önemli değilse alınabilir bir gamepad.

Onun dışında ellerine sağlık.
Değişik. Hiç yaşamadım yani forza oynamıyorum The Forest oyununda testerenin benzini bitene kadar aralıksız kullanmıştım ve bir sorun yaşamamıştım.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Değişik. Hiç yaşamadım yani forza oynamıyorum The Forest oyununda testerenin benzini bitene kadar aralıksız kullanmıştım ve bir sorun yaşamamıştım.
İnternette bu gamepad ile alakalı bu sorunu yaşayan onlarca kişi var. Kronik sorun denebilir. Bir oyunda oluyor bir oyunda olmuyor.

Daha çok uzun süreli değil de yüksek titreşim seviyesi olması daha etkili oluyor.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Rampage SG-R218 Görünüşü Xbox, tuş dizilimi PS stilinde olan f/p bir gamepaddir.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Görünüşü bana göre hoş bir gamepad, Tuşlarında PS gibi kare üçgen daire ya da Xbox gibi X B A değilde V L Y S yazması sanki özel bir gamepadmiş gibi hissettiriyor. Tabii oyunlarda xbox gamepadi takmışsınız gibi Y X B A tuşları şeklinde görünüyor. Uyumuluk olarak PS3 ve PC için tasarlanmıştır. Titreşim özelliği vardır. XINPUT desteği bulunduğu için çoğu hatta neredeyse bütün oyunlar gamepad'i algılıyor ve sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Analogları yumuşak ve çok hafif değil yani kontrollü bir hassasiyeti var.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Sağında ve solunda tutuşu kolaylaştırmak için kaymaz silikon bir alan bulunur. Tutuşu kolaylaştırmanın ve elinizden kaymamasının yanında çok hoş bir görünüm katıyor.

Alıntıyı görüntüle

Gelelim tetik tuşlarına; tetik tuşları mükemmel bir performansa sahip değil yani bir dualsense hissiyatı beklememek lazım. 2 farklı hassasiyeti var birisi hafifçe basmak, ikincisi sonuna kadar basmak. Bu kadar çok bir olayı yok.

Alıntıyı görüntüle

1.8 metre örgülü bir kablosu var. Sağlam olduğunu söyleyebilirim.

Alıntıyı görüntüle

USB girişi ile bilgisayara bağlayıp kullanabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Gamepad bağlı değilken böyle görünüyor.

Alıntıyı görüntüle

Bağlayınca böyle görünüyor.

+'ları

-Tutuşu güzel, malzeme kalitesi ortalama, (2 kere düşürdüm bir şey olmadı) Fiyatı uygun, XINPUT desteği var.

-'leri

-Tetik tuşlarının hassasiyeti kötü, Titreşim motoru biraz ses çıkarıyor ve kulaklık takmıyorsanız bu sesi duyabilir ve rahatsız olabilirsiniz.

Alınır mı?

Fiyatı uygun, uyumluluk sorunları çekmiyorsunuz, eksileri yazdığım yeri kendinize göre değerlendirin eğer bunlar sizin için bir sorun değilse ve bütçeniz yetiyorsa alabilirsiniz. Ama bütçeniz daha yüksekse Logitech almanızı tavsiye ederim. ((İncelemeyi yaptığım tarihte Logitech F310 169TL'ye satılıyor
https://www.itopya.com/logitech-f310-kablolu-pc-gamepad/ )

En Uygun Link : https://urun.n11.com/joystick-ve-ga...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Şuan fiyatı çok pahalı alınmaz
İtopyada 85tlye düştüğü bile oluyordu
Bu fiyata f310 almak daha mantıklı

Maeve Wiley

80+ Bronze
Şuan fiyatı çok pahalı alınmaz
İtopyada 85tlye düştüğü bile oluyordu
Bu fiyata f310 almak daha mantıklı
ben zamanında 110tl'ye almıştım logitech f310'un bu kadar düşeceğini bilseydim bütçemi artırıp f310 alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,390
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom