❌İndirim Bitti! Rampage SMX-R20 Kablosuz mouse 300 TL

brntsc

80+
Reaksiyon skoru
25
Uzun süredir kablosuz mouse fiyatlarını kovalıyorum... 600 tl bandında dolaşıyordu genelde demin gördüm kargoyla birlikte 305 tl falan oluyor. Sensörü falan iyi sanırım, ihtiyacı olan alabilir. Yalnız makro uygulaması yok.

eh işte bir mouse bu paraya alınır

Şarjlı bir mouse bu arada micro usb ile şarj ediliyor

Rampage hiçbir ürünü almanızı önermiyorum. Hepsi çok kötü. Mouse sensörlerinin çok kötü olduğunu duydum. Ayrıca kendim bir kulaklığını satın aldım. Pişman oldum. Mikrofonunda sorun olmasa iade edemiyecektim. Elimde kalacaktı.

Uzun süredir kablosuz mouse fiyatlarını kovalıyorum... 600 TL bandında dolaşıyordu genelde demin gördüm kargoyla birlikte 305 TL falan oluyor. Sensörü falan iyi sanırım, ihtiyacı olan alabilir. Yalnız makro uygulaması yok.

güzel mi alınır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel mi alınır mı
rival 3 wirelessin tekerleği bozuldu çok zorlanıyorum

Uzun süredir kablosuz mouse fiyatlarını kovalıyorum... 600 TL bandında dolaşıyordu genelde demin gördüm kargoyla birlikte 305 TL falan oluyor. Sensörü falan iyi sanırım, ihtiyacı olan alabilir. Yalnız makro uygulaması yok.

bu fiyata başka kablosuz seçenek yoksa alınır

güzel mi alınır mı

rival 3 wirelessin tekerleği bozuldu çok zorlanıyorum
illa ki kalite farkı olacaktır... 5 yıl önce falan rampage sn-rw1 kulaklığını kullanmıştım cidden çok kaliteliydi ama çoğu kişi de bu ürünlerle sıkıntı yaşıyor orası da bir gerçek sonuç olarak ürün 300 tl yani bu dönemde 1 ya da 2 yemek parası en fazla... makro programı olsa alacaktım fare üzerindeki tuşlar işime çok yarıyor çünkü olmadığı için geri adım attırdı

rival 3 wireless 1100 lira olmuş şaka mı ya bu mouse sarjlı mı yedek olarak alayım bir tane ucuzmuş baya

bitti ya şaka mı bir şeye niyetlenmiyeyim hemen bir şey oluyor

rival 3 wireless 1100 lira olmuş şaka mı ya bu mouse sarjlı mı yedek olarak alayım bir tane ucuzmuş baya

500 liraya bunu alabilirsin arada ki farka kesinlikle değer

başka bir şehirde akraban arkadaşın varsa belki o şehirde stok vardır öylede alabilirsiniz

Son düzenleme:
500 liraya bunu alabilirsin arada ki farka kesinlikle değer

başka bir şehirde akraban arkadaşın varsa belki o şehirde stok vardır öylede alabilirsiniz
yurtdışından bir şey alamam acil lazım bana tekerlek hep gitti 10 liralık fare kullanıyom

Geri