Neler Yeni

İnceleme Rampage SMX-R85 İnceleme

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri inceliyor;
Evet arkadaşlar Rampage'nin Gentle adlı mousesini yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Size + ve - lerini anlatmak istedim.

1- Tasarım=
20201106_181458.jpg

20201106_181506.jpg
Mouse'nin altı ve üstü delikli bir tasarıma sahip. Sayesinde ev soğuksa elim donuyor. Çok hafif hatırladığım kadarıyla 72 gr olması gerekiyor. Kablosu örgü kaplama. Oyunlarda hiç rahatsız olmadım sizlerde olmazsınız büyük ihtimalle. Simetrik bir yapısı mevcut sağ ve solda 2şer adet toplam 4 tane makro tuşu bulunduruyor. Sağlaklar için sağdaki tuşlar, solaklar için soldaki tuşlar işlevsiz kalıyor bence. Driverden kapatabiliyoruz.

2-
Driver=
driver1.PNG

driver2.PNG
driver3.PNG
Driver arayüzünü pek sevemedim. Ama içeriği iyi gibi. Office "Ofis" ve Game "Oyun" olarak iki mouse modu mevcut. Max. 6400 DPI'dır. Her DPI değişiminde ilk yanacak ışığı seçebiliyoruz. 6 kademeli DPI mevcut. RGB hızını, şeklini ve parlaklığını ayarlayabiliyoruz.

3- Malzeme Kalitesi=
Malzeme kalitesine gelecek olursak. Yalan olmasın mousenin üstüne abanarak bastırırsak kırılır hissiyatı var ki bence öyle. Çünkü içi boş.
Veee işte mouseyi ucuz yapan diğer etmen;
Kablosu direkt örgü değil. Yani dokunduğunuzda içinde kablo olduğunu hissediyorsunuz. Nasıl desem, heh ÖRGÜ KAPLAMA.

Geldik puanlamaya;

1- Tasarım= 5
2- Driver= 3
3- Malzeme Kalitesi= 3

Tavsiye
= Trendyol'da Teknoreyonum adlı satıcıdan almayın. Normalde siyah sipariş etmiştim kırmızı gönderdiler. Tabii sizin seçiminiz. En ucuz orası ise ve renk fark etmez diyorsanız alın :D

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,629
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Eline sağlık.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
eline sağlık güzel görünüyor alacaklara yararlı olacaktır

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu tip arı kovanı gibi olan delikli mouselar eline değişik geliyor mu düz mouselara göre bende alacağım bu tip mouselar
Gelmiyor, tırtıklı hissi veriyor bana hatta oyun oynarken o anın hissiyle hissetmiyorsun bile ve rahatsız etmiyor. Bana göre en büyük artısı bu. Yazın elin terlemesini de engeller bi' nebze.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
aaa benim eski mouse bende driver sıkıntılıydı macro atarken bir kere basmama rağmen iki kere algılıyordu o hariç güzel bir mouse
(bendeki beyaz renkli olan)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Eline sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç