38kayserim38
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
telefon Samsung G. A32 kulaklık RAMP sn rw 1 ben bunu nasıl telefonda kullanırım?
usb to type-c alabilirsin.telefon Samsung G. A32 kulaklık RAMP sn rw 1 ben bunu nasıl telefonda kullanırım?
hocam pek bilgim yok trendyoldan önerin varemı maks 20 tl yeusb to type-c alabilirsin.
hocam pek bilgim yok trendyoldan önerin varemı maks 20 TL ye
Kesin mikrofonu fln da çalışıyormu![]()
Syrox OTG USB Dönüştürücü Type-C USB-D
Syrox Usb Den Type-c Dönüştürücü Veri Transferi (ANDROİD SİSTEMLİ) Dt13 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben bunu almıştım.
Bende alacağımdaKesin mikrofonu fln da çalışıyormu
.![]()
Syrox Usb Den Type-c Dönüştürücü Veri Transferi (ANDROİD SİSTEMLİ) Dt13 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben bunu almıştım.
.![]()
Ben bunu almıştım.
Evet çalışıyor. Spam atmanıza gerek yok. Mesajınızı görmezden geliyor değilim, sadece belirli bir saatlerde bakıyorum buraya.Kesin mikrofonu fln da çalışıyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende alacağımda
.
.
Kusura bakmayın hocam bende alacağım o yğzden kusura bakmayınEvet çalışıyor. Spam atmanıza gerek yok. Mesajınızı görmezden geliyor değilim, sadece belirli bir saatlerde bakıyorum buraya.